Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Gyere velünk a Széchényibe!

Gyere velünk a Széchényibe!Jártál már az Országos Széchényi Könyvtárban? Vegyél részt az év első KGB-jén, és megmutatjuk neked a legeldugottabb zugokat is az épületkomplexumban február 26-án. Oda is bejutunk, ahová az olvasók nem!

Budapest Film Academy operatőr, producer ösztöndíj pályázat

Budapest Film Academy operatőr, producer ösztöndíj pályázatA Budapest Film Academy a 2014-es tavaszi szemeszterére néhány ösztöndíjas helyet hirdet meg operatőr és kreatív producer szakokra.

Tények nyomában – etikus diákújságíró különdíj a Telenor támogatásával

Tények nyomában – etikus diákújságíró különdíj a Telenor támogatásávalIdén is pályázhatsz a Tények nyomában kategóriában a Tehetségkutató Diákmédia Pályázaton. Olyan történetek bemutatását várjuk, melyek feltárásában nagy szerepe volt az etikus újságírói munkának. A pályázatok meghosszabbított beküldési határideje 2014. március 17.

Egy tiszta Élet, a Tiéd! – Pályázati kiírás

Egy tiszta Élet, a Tiéd! – Pályázati kiírásTörekedve a kábítószer-fogyasztás elterjedésének megakadályozására, megelőzésére, felvállalva a tiszta tudat és az egészségközpontú szemlélet közvetítését a MIK fotópályázatot hirdet „Egy tiszta Élet, a Tiéd!” címmel Kárpát-medencei magyar nemzetiségű fiatalok számára.

Európai Ifjúsági Károly-díj: meghosszabbított jelentkezési határidő!

Európai Ifjúsági Károly-díj: meghosszabbított jelentkezési határidő!Az Európai Ifjúsági Károly-díjat olyan fiataloknak ítélik oda, akik tevékenységükkel hozzájárultak az európai országokban élők közötti kölcsönös megértés javításához. A pályázatok új beadási határideje 2014. február 10.!

Az InnoApps Díjra április 14-ig várják a nevezéseket!

Az InnoApps Díjra április 14-ig várják a nevezéseket!Az Invitel Magyarország meghatározó telekommunikációs és informatikai szolgáltató vállalataként évről évre keresi a legtehetségesebb fiatal fejlesztőket. Számukra hozta létre az InnoApps Díjat, amelyre bármilyen saját programmal, applikációval, facebook vagy más webes alkalmazással nevezhetnek.

Kit látnál szívesen a Sajtófesztiválon?

Kit látnál szívesen a Sajtófesztiválon?A 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált 2014. május 16-án tartjuk a budapesti Millenárison. A Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk, hogy kiket hívjunk el a rendezvényre.

Invitel InnoApps Díj 2014 – A tudás fája neked terem

Invitel InnoApps Díj 2014 – A tudás fája neked teremÚgy érzed Te vagy a legmenőbb fejlesztő? Akkor jelentkezz az Invitel InnoApps pályázatára, és a dicsőség mellett értékes ajándékok is várnak rád!

Emberi Jogi Vetélkedő

Emberi Jogi VetélkedőDr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter kezdeményezésére, a Polgárok Európai Éve alkalmából 2013. októberében indult el a középiskolák 15-17 éves diákjainak szóló vetélkedősorozat.

Megjelent a január-februári DUE Tallózó!

Megjelent a január-februári DUE Tallózó!Ki nem hagynánk a Valentin-napot a DUE Tallózóval sem: vitatkozunk róla, és még az ideális párkapcsolatot is górcső alá vesszük. Tél lévén egy francia síparadicsomot is ajánlunk, a téli olimpiára pedig Heidum Bernadett gyorskorcsolyázóval készülünk.

Március 31-ig extra kedvezményesen jelentkezhetsz a médiatáborba

Március 31-ig extra kedvezményesen jelentkezhetsz a médiatáborbaHa március 31-ig jelentkezel a DUE idei médiatáborába, a legnagyobb kedvezményt veheted igénybe. A 20 ezer forintos first minute kedvezmény ugyanis március végéig él. A médiatábor Balatonfenyvesen lesz július 11–20. között.

Magyarország legjobb médiatábora a Balatonnál

Magyarország legjobb médiatábora a BalatonnálMagyarország legjobb médiatábora a Balatonnál 2014. július 11. és 20. között. Újságírás, rádiózás, videózás és fotózás napi 24 órában a magával ragadó dués hangulatban. Ha gyakorlati tudásra vágysz és azonnali visszajelzésre, itt a helyed.

Első 1 2 3 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság