Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Rövidfilm pályázatot hirdet a 72 óra!

Rövidfilm pályázatot hirdet a 72 óra! Több vagy, ha adsz! A 72 óra kompromisszum nélkül ifjúsági önkéntes akció filmes pályázata.

Hogyan fogjak hozzá „A mobil várhat!” pályázat íráshoz?

Hogyan fogjak hozzá „A mobil várhat!” pályázat íráshoz?Sokan pályáznának, de még sosem csináltak ilyet. Szeretnének nyerni, de félnek belevágni, mert a kudarctól tartanak. Most adunk 3 tippet, hogyan is kezdj hozzá a pályázat írásához.

#amobilvarhat – de mi az a Hashtag?

#amobilvarhat – de mi az a Hashtag?Mire jó a # azaz a hashtag és hogyan kell használni?

#amobilvarhat – betöltés indul

#amobilvarhat – betöltés indulA DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázatát népszerűsítettük a budapesti Aquaworldben.

Idén is lesz Hégető-díj

Idén is lesz Hégető-díjA Hégető Honorka-díj a legfontosabb társadalmi ügyekkel kapcsolatos televíziós és online videós alkotásokat jutalmazza.

Kaleidoszkóp VersFesztivál: megnyílt a nevezés!

Kaleidoszkóp VersFesztivál: megnyílt a nevezés!Idén is a Váci Dunakanyar Színházban léphetnek fel a Kaleidoszkóp VersFesztivál versenyzői: november 23. és 26. között versmondás, versfilmek, versszínházi előadások és verszenei koncertek versenyeznek a seregszemlén. Már lehet jelentkezni!

2017-ben Évi is a DUE csapattagja lett

2017-ben Évi is a DUE csapattagja lettIllényi Évi a legfrissebb DUE csapattag. Elérkezett az idő, hogy megismerjük Őt, hiszen nagyon sok projekttel és rendezvénnyel kapcsolatban fogtok majd vele találkozni a jövőben.

2017-ben Linda is a DUE csapatát erősíti

2017-ben Linda is a DUE csapatát erősítiJakab Linda tavasszal került a DUE csapatába. Itt az ideje, hogy bemutatkozzon nektek, hiszen hamarosan sok projekttel és rendezvénnyel kapcsolatban fogtok majd vele találkozni.

Új munkatársaink a DUE-ban

Új munkatársaink a DUE-banKét új munkatárssal bővült a DUE csapata, miután Nagy Norbert titkárságvezető augusztus végén elbúcsúzott a DUE irodától.

Akarsz nyerni egy menő biciklit?

Akarsz nyerni egy menő biciklit?Amennyiben a válaszod igen, úgy abban az esetben nem kell mást tenned, mint pályáznod a DUE Médiahálózat és az ORFK-OBB közös pályázatán! Írj egy cikket és nyerd meg Te a fődíjat, egy szuper kerékpárt! November 20-ig pályázhatsz!

Stipi-Stopi STOP!

Stipi-Stopi STOP!Sokan éltek a 2018-as DUE Médiatábor előfoglalási akciójával.

Első 1 2 3 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság