Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

24 óra, ami kettőnek tűnhet…

24 óra, ami kettőnek tűnhet…Vegyünk végig egy átlagos napot a 21. századi technofób világban, a közösségi média gyűrűjében, és egyből érteni fogjuk, hogy hova tűnik a szabadidőd, hogy miért nem tudsz elolvasni egy könyvet, miért késel mindig...

A női szépség

A női szépségEgy nő legyen mindig a topon, öltözzön csinosan, sminkeljen, ragyogjon, feleljen meg minden férfiaknak, egyszóval legyen szép. Ezt a meghatározást a média adagolja belénk nap, mint nap. Sokan, főleg művészek, próbálták felhívni a figyelmet a problémára.

Légy Te is felolvasó!

Légy Te is felolvasó!Önkéntes felolvasókat keres a Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége. Hangoskönyvtáruk állományának bővítése céljából kellemes hangú, jól hangsúlyozó, szépen felolvasni tudó önkéntesek jelentkezését várják.

KOMMUNIKÁCIÓS VISELKEDÉSI FORMÁK A KÖZÖSSÉGI TÉRBEN - 17. Médianap Fehérgyarmaton

KOMMUNIKÁCIÓS VISELKEDÉSI FORMÁK A KÖZÖSSÉGI TÉRBEN - 17. Médianap FehérgyarmatonFacebook, Instagram, Twitter, Blogster, MySpace, Badoo, Flickr, Youtube, LinkedIn, … blogok, online magazinok… Mit, hogyan, miért? Szemlélődő vagy, netán aktív kommentelő, még inkább véleményvezér?

Bennünk van az X - a DUE-KGB látogatása az X-faktor próbáján

Bennünk van az X - a DUE-KGB látogatása az X-faktor próbájánElérkeztünk az ősz feléhez, de a DUE csapata továbbra sem pihen. 2017. október 21-én a Kulissza Gerilla Brigádnak lehetősége volt bepillantást nyerni az X-Faktor főpróbájába, ahol meglepő, izgalmas és megható pillanatok egyaránt vártak bennünket.

Tudós csajok pályázat - KÖSZÖNJÜK A JELENTKEZÉSEKET!

Tudós csajok pályázat - KÖSZÖNJÜK A JELENTKEZÉSEKET!A „Tudós csajok” pályázatra a jelentkezés lezárult! Bevalljuk őszintén, hogy nem számítottunk ennyi jelentkezőre! Felülmúltátok az elképzeléseinket és hálásan köszönjük Nektek, hogy szeretnétek részesei lenni ennek a nagyszerű, hasznos és mindenekfelett exkluzív tehetséggondozó projektnek.

Tudós csajok pályázat - A rákkutatás és ami mögötte van

Tudós csajok pályázat - A rákkutatás és ami mögötte vanDr. Orsós Zsuzsanna biológus, rákkutató, hazánk egyik nagy büszkesége is fog egy előadást tartani a projektben résztvevők számára. Külön öröm számunkra, hogy megannyi elfoglaltsága mellett fontosnak tartja, hogy a lányokra is szakítson időt és meséljen a kutatásairól, életpályájáról. Igazi példakép!

Tudós csajok pályázat - Etológia mesterfokon és fMRI

Tudós csajok pályázat - Etológia mesterfokon és fMRIJégh-Czinege Nikolett és Dr. Pongrácz Péter etológusok egy igazán izgalmas kutyakiképző terem látogatással és előadással várják a kis tudósokat az ELTE TTK Lágymányosi Campusán, az Etológia Tanszéken. Kutya-ember kommunikáció, kutyaugatás hatása az emberre, evolúciós háttér, fMRI. Soroljuk még? :)

Tudós csajok - pályázat - Vizsgáljunk meteorit mintát! Benne vagytok?

Tudós csajok - pályázat - Vizsgáljunk meteorit mintát! Benne vagytok?Zsidi Gabriella lesz az a fiatal csillagász, aki a Tudós csajoknak megmutatja a szakma rejtelmeit és általa kitágul majd a világ a fiatalok számára. Másképp néznek a napra és a csillagokra ezentúl. :)

Tudós csajok pályázat – Ásványok és kőzetek

Tudós csajok pályázat – Ásványok és kőzetekHányféle ásványt tartunk számon és mire jók egyáltalán? Léteznek gyógyító hatással bíró kőzetek is? Nézzük meg együtt, mik találhatóak az ELTE Ásvány és kőzettárában.

Tudós csajok pályázat – Földönkívüli élet kutatása

Tudós csajok pályázat – Földönkívüli élet kutatása Mit gondolnak ma a kutatók a földönkívüli életről? Hol érdemes keresgélni a Naprendszerünkben és azon kívül? Milyen módszerekkel próbálkozhatunk a keresés során? Ha akarod tudni ezekre a választ tarts velünk!

Önkénteskedni menő volt! - Börze a 16. Médianapon

Önkénteskedni menő volt! - Börze a 16. MédianaponMilyen szervezetek vannak, ahol te is önkénteskedhetsz? A DUE és a Táska Rádió médianapján a Lánczosban volt egy börze, ami éppen ezt mutatta be: hova mehetsz, hol segíthetsz, dolgozhatsz akár egy-egy órát, ha van kedved és időd.

Első 1 2 3 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság