Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Több vagy, ha adsz! - 72 óra kompromisszumok nélkül

Több vagy, ha adsz! - 72 óra kompromisszumok nélkül„Aki másokat felüdít maga is felüdül.” Október 13. és 15. között megint fiatalok ezreit mozgatta meg az evangélikus, református és katolikus összefogással szervezett önkéntes akciósorozat. Darvas Márton, a program főkoordinátora mesélt róla.

Tudós csajok pályázat – Velünk kipróbálhatod magad időjárás-jelentőként

Tudós csajok pályázat – Velünk kipróbálhatod magad időjárás-jelentőkéntAz Országos Meteorológiai Szolgálat jóvoltából a programban részt vevő „Tudós csajok” betekintést nyerhetnek majd a legfontosabb és legérdekesebb tevékenységi területekbe, mint pl.: időjárás-előrejelzés, veszélyjelzés, repülésmeteorológia, éghajlat-kutatás.

Klikk-Csatt-KÉP!

Klikk-Csatt-KÉP!Vajon állíthatjuk azt, hogy ha Bözsi néni beült volna a foglalkozásra, akkor többet tudna a fotózásról? Meg vagyok róla bizonyosodva, hogy IGEN!!! Szombaton a Táska Rádió és a DUE médianapján Kecskeméti Dávid fotográfus tartott workshopot.

ÖNKÉNTESKEDNI MENŐ VOLT! – 16. DUE MÉDIATALÁLKOZÓ

ÖNKÉNTESKEDNI MENŐ VOLT! – 16. DUE MÉDIATALÁLKOZÓHajnali 5 órakor megszólalt az ébresztő a telefonomon. Megint Presser Gábor, ahogy mindig, most azonban egy DUE-feelinggel teli nap miatt ébresztett fel. Az egyik dués ismerősömmel együtt indultunk el reggel Székesfehérvár felé vonattal, és már reggel fél 9-kor oda is értünk.

A 12 éves Mercédesz lett a fotópályázat nyertese

A 12 éves Mercédesz lett a fotópályázat nyerteseAz "Önkénteskedni menő!" fotópályázat nyerteseit a Székesfehérvárott megrendezett Közösségi Médianapon hirdette ki a zsűri elnöke, Kecskeméti Dávid fotográfus.

Média a Tehetségekért Díj

Média a Tehetségekért DíjA Média a Tehetségekért Díj arra ösztönözni az újságírókat és a média munkatársait, hogy többet foglalkozzanak a fiatal tehetségekkel, a sikeres fiatalokkal (sportolók, művészek, tudósok), képzési és felkészülési hátterükkel, pályaválasztásukkal, lehetőségeikkel és eredményességükkel.

Sebastião Salgado: Genesis - Tárlatvezetés Sóki Tamással

Sebastião Salgado: Genesis - Tárlatvezetés Sóki TamássalTudod hogyan keletkezett a Föld? Nyilván igen. És hogy mi maradt ebből számunkra? Azt már kevesen tudják. Sebastião Salgado brazil közgazdászból vált fotóriporter Genesis című tárlata ezt igyekszik bemutatni az érdeklődőnek.

Lessünk be az X-Faktor kulisszái mögé

Lessünk be az X-Faktor kulisszái mögéValóban ennyire érzékeny Gáspár Laci? ByeAlex tényleg szigorú? Puskás Peti ezúttal is trollkodik? Vajon mennyire állja a sarat Radics Gigi férfi zsűri társai között? Október 21-én lehetőségünk lesz élőben is betekinteni az X-faktor kulisszái mögé.

A DUE BELEHÚZ - AZ ŐSZBE IS! Sajtófotó-kiállítás a Kulissza Gerilla Brigáddal

A DUE BELEHÚZ - AZ ŐSZBE IS! Sajtófotó-kiállítás a Kulissza Gerilla BrigáddalIsmét egy fontos epizóddal gazdagodott a DUE Médiahálózat programjainak hosszú listája. Ezúttal a World Press Photo kiállítást nézhettük meg szakmai kísérettel.

Tudós csajok pályázat - Nálunk minden arany, ami fénylik!

Tudós csajok pályázat - Nálunk minden arany, ami fénylik!Tudós csajok készenlétbe, hamarosan a hírhedt vegyész kezeibe adunk benneteket! :) Ha tudomány, kémia, akkor nálunk az első számú név Deák Andrea - MTA TTK Szerves Kémiai Intézet, “Lendület” Szupramolekuláris Kémiai Kutatócsoport. A legjobbaktól tanulni a legjobb dolog!

Tudós csajok pályázat - Jártál már Fizikai Kutatóközpontban?

Tudós csajok pályázat - Jártál már Fizikai Kutatóközpontban? A "Tudós csajok" fizika iránti kíváncsiságát hivatott csillapítani Molnár Janka Sára ifjú fizikus "palánta", aki álmodott egy nagyot és úgy döntött, hogy látogassuk meg az MTA Wigner Fizikai Kutatóközpontot, ahova lassan ő már hazajár. Hogy mit szólunk ehhez? Nagy duzzogva, de legyen, elmegyünk! :)

Itt a tagsághosszabbítás, légy résen!

Itt a tagsághosszabbítás, légy résen!Október 31-én véget ér egy újabb DUE-év, addig kell a tagságot megújítani és a sajtóigazolvány érvényességét meghosszabbítani. November 1-től már csak az új matricával ellátott sajtóigazolvánnyal veheted igénybe a kedvezményeket. A tagsághosszabbítás feltétele a 3600 Ft-os éves tagdíj megfizetése.

Első 1 2 3 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság