Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A 12 éves Mercédesz lett a fotópályázat nyertese

Az "Önkénteskedni menő!" fotópályázat nyerteseit a Székesfehérvárott megrendezett Közösségi Médianapon hirdette ki a zsűri elnöke, Kecskeméti Dávid fotográfus.

A pályázatra olyan fotókat vártunk, amelyek egyértelműen bemutatják, hogy miért is örömforrás az önkénteskedés. A képek kidolgozásában a pályázók szabad kezet kaptak. A zsűri, az önkéntes szervezetek képviselői és Kecskeméti Dávid fotográfus ezúttal sem voltak könnyű helyzetben, de döntést hoztak, amelynek eredményeként az „Önkénteskedni menő!" fotópályázat első három helyezettje:

I. helyezett: GREGURICZ MERCÉDESZ KATALIN (12 ÉVES): ADNI JÓ.

II. helyezett: PRAJDA CSABA: PARTY

III. helyezett: BITTER ZSUZSANNA: JANE GOODALL INTÉZET

Gratulálunk a nyerteseknek és minden résztvevőnek! Köszönjük, hogy megosztottátok velünk gondolataitokat. Az első három helyezettnek küldjük az ajándékokat, a résztvevőknek pedig az okleveleket.

A FOTÓPÁLYÁZATRA BEÉRKEZETT FOTÓKAT letölthetitek itt.

A program a Közösségek határok nélkül - diákújságírók a kisközösségek szolgálatában című, EFOP-1.3.5-16-2016-00279 számú projekt keretében valósult meg.

 

 

Kapcsolódó hírek

ÖNKÉNTESKEDNI MENŐ VOLT! – 16. DUE MÉDIATALÁLKOZÓ

Hajnali 5 órakor megszólalt az ébresztő a telefonomon. Megint Presser Gábor, ahogy mindig, most azonban egy DUE-feelinggel teli nap miatt ébresztett fel. Az egyik dués ismerősömmel együtt indultunk el reggel Székesfehérvár felé vonattal, és már reggel fél 9-kor oda is értünk.

Klikk-Csatt-KÉP!

Vajon állíthatjuk azt, hogy ha Bözsi néni beült volna a foglalkozásra, akkor többet tudna a fotózásról? Meg vagyok róla bizonyosodva, hogy IGEN!!! Szombaton a Táska Rádió és a DUE médianapján Kecskeméti Dávid fotográfus tartott workshopot.

Önkénteskedni menő volt! - Börze a 16. Médianapon

Milyen szervezetek vannak, ahol te is önkénteskedhetsz? A DUE és a Táska Rádió médianapján a Lánczosban volt egy börze, ami éppen ezt mutatta be: hova mehetsz, hol segíthetsz, dolgozhatsz akár egy-egy órát, ha van kedved és időd.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság