Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Vetélkedik a médiatábor

Vetélkedik a médiatáborA korábbi években jól megszokott, új köntösbe bújtatott tábori vetélkedővel várta hétfő este az ifjú diákmédiásokat a táborvezetőség. A parádés, közel kétórás show mindenkit megmozgatott.

Origo

OrigoA médiatábor első vasárnapján a csoportok az elméleti alapozó foglalkozások után hozzáláttak produktumaik elkészítéséhez. A napot közös filmnézés és estimese-hallgatás zárta.

A tábor belehúz!

A tábor belehúz!Akadályverseny, szakmai előadás és az első csoportfoglalkozások töltötték ki a 37. DUE Médiatábor lakóinak első napját a balatonszárszói Lepkeházban.

Elstartolt az év legjobb 10 napja

Elstartolt az év legjobb 10 napjaMegtelt a balatonszárszói Lepkeház Ifjúsági Üdülő, ahol 96 diákmédiás és közel 20 szakmai és csoportvezető tölti együtt az év legjobb 10 napját.

Megjelent a Kis Hasznos

Megjelent a Kis HasznosElkészült a Kis Hasznos, a pénteken kezdődő balatonszárszói DUE-médiatábor tájékoztató kiadványa.

Mi történik a DUE-táborban 5. rész

Mi történik a DUE-táborban 5. részMiközben a csoportok éjt nappallá téve dolgoznak a DUE-táborban, természetesen mindig lesz idő (talán jó idő is) a közös programokra, a bulira és a strandolásra. És reméljük, a kevés, de éppen ezért komolyan vett szabály betartására is.

Mi történik a DUE-táborban 4. rész

Mi történik a DUE-táborban 4. részNálunk a munka buli, a buli pedig munka. Bizony! ;)

Mi történik a DUE-táborban 3. rész

Mi történik a DUE-táborban 3. rész A médiatáborban olyan dolgokra leszel képes, amelyek elvégzésére most teljesen alkalmatlannak tartod magad.

Bemutatkozik a DUE 37. Médiatáborának vezetősége

Bemutatkozik a DUE 37. Médiatáborának vezetőségeA DUE idei médiatábora is nagy durranásnak ígérkezik csakúgy, mint az eddigiek. Ismét színes programok, kellemes környezet és nagyszerű stáb várja az érdeklődőket. Ismerkedjünk meg a táborvezetőség tagjaival, akikkel már biztosan fogsz találkozni, ha idén velünk táborozol.

Mi történik a DUE-táborban 2. rész

Mi történik a DUE-táborban 2. részTalán túlzásnak tűnik, de a régi táborozók tudják, hogy csoportvezetőt választani a DUE-táborban: na, az egy életre szóló döntés is lehet. Hogyan válassz csoportvezetőt?

Mi történik a DUE-táborban 1. rész

Mi történik a DUE-táborban 1. részA balatonszárszói DUE-tábor semmi máshoz nem hasonlítható programokat és élményeket tartogat neked, amikre fel kell készülnöd.

Globális kampányt indít a Telenor Csoport az internetes zaklatás megfékezésére

Globális kampányt indít a Telenor Csoport az internetes zaklatás megfékezéséreAz internetes zaklatás megfékezésének világnapja (Stop Cyberbullying Day 2017) alkalmából a Telenor Csoport globális digitális és közösségimédia-kampányt indít „Légy kiberhős!” (Be a Cyberhero) címmel.

Első 1 2 3 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság