Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Csodák Tárháza - Ősi Attila az elveszett világ nyomában

Csodák Tárháza - Ősi Attila az elveszett világ nyomában Ősi Attila – geológus, paleontológus, a Sajtófesztiválra egy igen érdekes témával fog majd érkezni. Az előadás címe: Dinoszauruszok a Bakonyból: a felfedezésektől a rekonstrukciókig Azt tudtátok, hogy Attila a bakonyi dinoszaurusz-lelőhely egyik felfedezője és a lelőhely kutatásának vezetője?

Nessaj a közkedvelt vlogger a Sajtófesztiválra invitálja pingvinjeit

Nessaj a közkedvelt vlogger a Sajtófesztiválra invitálja pingvinjeitNessaj mestersége címere császárpingvin és szereti a sört”, ez áll a bemutatkozójában. Egy vicces és nem éppen hétköznapi srácról van szó, úgyhogy nem véletlen, hogy közel 150 ezres nézettsége van a YouTube csatornáján.

Török Ábel a Sajtófesztiválra invitálja a média iránt érdeklődőket

Török Ábel a Sajtófesztiválra invitálja a média iránt érdeklődőketTörök Ábel egy kicsit mindenes vlogger. Mindig is színész vagy rendező szeretett volna lenni és a YouTube videózásban talált rá a köztes állapotra, ami által kiteljesedhet, és maximális odaadással csinálja ezt minden követőjéért.

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál - program

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál - programÖsszeállt nagyszabású fesztiválunk programja, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt. Időpontja: 2017. május 19. péntek 9.00-18.00 Helyszín: Budapest - Várkert Bazár Sztárokkal, médiaszemélyiségekkel, vloggerekkel, sportolókkal, színészekkel. A helyszínen is válthatsz belépőt!

Meghívó a DUE pótközgyűlésére

Meghívó a DUE pótközgyűléséreA DUE elnöksége összehívta a DUE pótközgyűlését, tekintve, hogy a rendes tanácskozás 2017. május 4-én 17 órakor nem volt érvényes, hiszen a tagok fele nem jelent meg a meghirdetett időben és helyszínen.

9 új iskola és több mint négyezer diák a Hipersuliban

9 új iskola és több mint négyezer diák a HipersulibanAz ország egyre több iskolája tartja fontosnak, hogy diákjaik oktatásához éljenek a korszerű digitális eszközök és módszerek, valamint az internet által nyújtott előnyökkel. Mozgáskorlátozott gyerekek is kihasználhatják a digitális oktatás előnyeit.

Az olvasásmódok sokfélesége

Az olvasásmódok sokféleségeÚton-útfélen halljuk a rosszalló vagy sopánkodó hangokat: nem olvasnak a fiatalok! Keveset olvasnak a gyerekek! Biztos ez?

Foci az egész világ – a Sajtófesztiválon is

Foci az egész világ – a Sajtófesztiválon isA TrollFoci egy viccoldal, ami a focistákat, csapatokat hivatott kifigurázni és vicces helyzetbe hozni, egyszóval a labdarúgás az, amire specializálódott az immáron több mint 400 ezres követőtáborral rendelkező honlap és közösségi oldal.

Nagy Ervin, a nagy sikerű Kincsem című magyar film főszereplőjével beszélgetünk

Nagy Ervin, a nagy sikerű Kincsem című magyar film főszereplőjével beszélgetünkGondoltátok volna, hogy a filmben összesen 97 ló szerepelt, melyeket az ország különböző lovardáiból választottak ki és, hogy Nagy Ervin jeleneteit dublőri segítség nélkül vették fel?

Nincs vész, a DUE KGB csapata bevetésre kész

Nincs vész, a DUE KGB csapata bevetésre készA DUE Kulissza Gerilla Brigád tagjai ismét egy érdekes helyszínre látogattak el, ahol felfedezhették a régmúlt idők tűzoltó készülékeit, ruházatait, védő felszereléseket, valamint többek között kitüntetéseket, címereket és tűzjelző berendezéseket is láthattak április 24-i programunkon.

Megvannak a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt győztesei

Megvannak a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt győzteseiEgy 19 éves gokartversenyző nyerte a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt döntőjében a jogosítvány megszerzését a Silverkart Budapest Gokart és Rendezvényközpontban. A másik fődíjat, a robogót, a 16 éves Sós Norbert, a Budapesti Osztrák Iskola tanulója vihette haza. 10.230 indulóból lettek az elsők.

Exkluzív időutazás DUE-soknak pénteken!

Exkluzív időutazás DUE-soknak pénteken!A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár legkülönlegesebb részlegébe, a Budapest Gyűjtemény Fotótárába látogathatnak el azok a DUE-sok, akik gyorsan jelentkeznek erre a programra. Folyamatosan várják az újabb jelentkezőket. Igyekezzetek, le ne maradjatok!

Első 1 2 3 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság