Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

DUE-s, fiatal egyetemista, az M5 munkatársa

DUE-s, fiatal egyetemista, az M5 munkatársa„NAGYPÁLYÁSOK” sorozatunkban olyan DUE-sokat mutatunk be, akiknek a DUE médiatáborából indult el a karrierjük. Dósa Loretta, az M5 munkatársa is éveken keresztül részt vett a DUE 10 napos szuper intenzív képzésén. és aktív szerepet vállal az egyesület életében.

DUE Klub – Tábor fórum

DUE Klub – Tábor fórumVoltál már DUE Médiatáborban, vagy idén tervezel eljönni? Van véleményed, ötleted, kritikád a táborról, amit úgy gondolod, jó lenne, ha minél többen hallanának? Vagy egyszerűen csak szeretnél beszélgetni egyet "az év legjobb tíz napjáról". Ha igen, akkor a márciusi DUE Klubon a helyed!

A DUE Akkreditált Kiváló Tehetségpont

A DUE Akkreditált Kiváló TehetségpontA DUE Médiahálózat 2017. február 24. óta viselheti az Akkreditált Kiváló Tehetségpont megnevezést a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) által felkért Akkreditációs Bizottság döntése alapján.

Tehetség – Pont Neked

Tehetség – Pont Neked A Tehetség – Pont Neked programban online rádiós műhelyt alakítottunk ki , amelyben az ország minden részéről részt vettek fiatal tehetségek. A műhelyben folyamatos munka folyt, mindenki a saját tempójában dolgozott, fejlődött.

Gyakran ismételt szülői kérdések a DUE-táborról

Gyakran ismételt szülői kérdések a DUE-táborrólEzeket szokták kérdezni a szülők a médiatáborunkról, és mi ezeket szoktuk válaszolni rá.

Vidd haza a Keeway robogót, vagy szerezz ingyen jogosítványt!

Vidd haza a Keeway robogót, vagy szerezz ingyen jogosítványt!A DUE és a Generali a Biztonságért Alapítvány közös, háromfordulós Generali Nagy Diák KRESZ-tesztjén 2 fődíj is gazdára talál: egy Keeway Hurricane típusú robogó, valamint egy ingyenes jogosítványszerzési lehetőség a Webjogsi jóvoltából. A játékba március 31-ig kapcsolódhatsz be.

Előre a jogsiért és a motorért!

Előre a jogsiért és a motorért!A háromfordulós Generali Nagy Diák KRESZ-tesztről pénteki adásában a Hír TV Reggeli járat című műsora is hírt adott. Az alábbi linkre kattintva te is megnézheted, ha lemaradtál volna róla!

Kedves Szülők, ne égessetek tovább minket a Facebookon!

Kedves Szülők, ne égessetek tovább minket a Facebookon!Felmérések szerint mi, a fiatalabb nemzedék már csak ímmel-ámmal facebookozunk, és erről a szüleink tehetnek.

Tanulj szeptembertől a Zsigmond Király Egyetemen!

Tanulj szeptembertől a Zsigmond Király Egyetemen!Levelező vagy nappali tagozatos, akár teljesen angol nyelven vagy duális képzésekkel most szombaton, azaz február 11-én 10 órától nyílt nappal várja érdeklődőit a budapesti Zsigmond Király Egyetem. A szeptemberben induló képzésekre 2017. február 15-ig kell jelentkezni.

Mi az a szex? Ha lefeküdtünk, akkor járunk?

Mi az a szex? Ha lefeküdtünk, akkor járunk?Elindult a Yelon szexedukációs okostelefon-alkalmazás és weboldal, ami a 10–18 éves fiatalok testképével, kapcsolataival, szexualitásával összefüggő kérdéseire igyekszik tényszerű válaszokat adni.

Nyerj robogót, vagy szerezz ingyen jogosítványt a Generali Nagy Diák KRESZ-teszttel!

Nyerj robogót, vagy szerezz ingyen jogosítványt a Generali Nagy Diák KRESZ-teszttel!Ha vágod a KRESZ-t, Téged keresünk! Kapcsolódj be a DUE és a Generali a Biztonságért Alapítvány háromfordulós nyereményjátékába 2017. február 10. és március 31. között. Töltsd ki az ingyenes, online KRESZ-tesztet, hogy a tiéd legyen egy komplex jogosítványszerzési lehetőség vagy egy vadiúj robogó!

Diákújságíró pályázat és a DUE-tábor vezette el az országos médiáig

Diákújságíró pályázat és a DUE-tábor vezette el az országos médiáigSokan köszönhetik jelenlegi karrierjüket egy diákújságíró pályázatnak. Halmi Anett is közéjük tartozik. A szakma alapjait a DUE Médiatáborban sajátította el. Nem véletlenül tartozik a DUE "NAGYPÁLYÁSOK" tagjai közé.

Első 1 2 3 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság