Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Újdonságok a Harley-Davidson Open Road Festen

Újdonságok a Harley-Davidson Open Road FestenJúnius 5. és 9. között Alsóörsön rendezik meg a Harley-Davidson Open Road Festet, amelyre a szervezők idén rengeteg újdonsággal készülnek. Kisorsolnak egy igazi Harley-t, okoskarszalagot használnak, és nulladik napon bemutatják a „Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról” című musicalt is.

Motorok és zene - idén is Open Road Fest Alsóörsön

Motorok és zene - idén is Open Road Fest AlsóörsönHallgattál már koncertet motoron ülve? Vagy úgy, hogy körülötted annyi volt a hatalmas gép, mint amennyien a nézők voltak? Sok egyéb különleges élmény mellett ezt is az Open Road Festen próbálhatod ki, amely idén június 5-9. között lesz a megszokott alsóörsi helyszínen, az Európa-kempingben.

Bemutatjuk a DUE új vezetőit

Bemutatjuk a DUE új vezetőitA DUE 2013. május 10-én tartott közgyűlésén két, a DUE életében nagyon aktív fiatalt választott intézőbizottsági tagnak az egyesület.

Gyakran ismételt kérdések a DUE-táborról

Gyakran ismételt kérdések a DUE-táborrólRövid és őszinte válaszok arról, hogy mi a DUE-tábor, és mi nem.

Magyar Média Mecenatúra – Újra nyeregben a magyar filmek

Magyar Média Mecenatúra – Újra nyeregben a magyar filmekMár javában zajlik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Magyar Média Mecenatúra programja, melynek célja, hogy feltámassza a nem egész estés magyar filmek és animációs filmek műfaját. Számtalan tehetséges, fiatal alkotó jobbnál jobb filmeket forgat.

Hálóba gabalyodva – Célpont vagy, csak még nem tudod!

Hálóba gabalyodva – Célpont vagy, csak még nem tudod!Az internet a bűnözés melegágyává vált. Manapság egy kellően gyakorlott és rosszindulatú informatikus nagyobb kárt tud okozni, mint egy kisebb hadsereg – de ehhez kell a mi lazaságunk is, szóval érdemes odafigyelni arra, hogy mekkora „digitális lábnyomot” hagyunk magunk után.

Apa, kezdődik! – Elindult a digitális átállás Magyarországon

Apa, kezdődik! – Elindult a digitális átállás MagyarországonDecember 21-re épp az aktuális világvégét várjuk, ami szinte biztos, hogy nem jön el. Egy korszak ettől függetlenül bizonyítottan véget ért az országban – ez a korszak pedig a szemcsés tévéadások, elcsúszó hangok és egyéb bosszantó jelenségek korszaka volt.

Így lesz újra magyar rajzfilm – Megindult a filmes szakma támogatása

Így lesz újra magyar rajzfilm – Megindult a filmes szakma támogatásaHa azt mondják: magyar rajzfilm, akkor legtöbbünknek még mindig a Vuk, Ludas Matyi, esetleg a Macskafogó jut eszébe. Ám ezek a mesék akkor készültek, amikor legtöbbünk még gondolat sem volt.

Karikás védelem a sarokban – A korhatár és ami vele jár

Karikás védelem a sarokban – A korhatár és ami vele járAnyu, apu rohan, boltba, munkába, csekket feladni, kocsit mosni, tesót elvinni edzésre, és számtalan egyéb helyre – és sokszor nincs, aki vigyázzon az otthon maradó gyerekre.

H95, a médiapalota – Osztálykirándulás táblagépekkel

H95, a médiapalota – Osztálykirándulás táblagépekkelEgy nap alatt lehetsz hírolvasó, vágó, operatőr, színész vagy szinkronszínész és címlaptervező, ráadásul teljesen ingyen abban az intézményben, amely jövőre nyithatja meg kapuit. Az EU több országában nagy sikerrel működnek ilyen központok, a jó példa pedig ragadós.

Nyári munkák – Függetlenedj a vakáció alatt!

Nyári munkák – Függetlenedj a vakáció alatt!„Anyuuu, öhm… mennénk nyaralni páran és hát... le vagyok égve... kéne egy kis pénz…” Ez az a mondat, ami sosem hagyja el szívesen az ember száját, pedig a diákok nagy részének muszáj, ha szeretne pár napot átbulizni valahol a haverokkal.

Neked is ez lesz az első? – Munkavállalás diákként

Neked is ez lesz az első? – Munkavállalás diákkéntA küszöbön toporog a nyári szünet. Az időjárás nemrég úgy döntött, hogy a tavaszt kihagyhatjuk, így mindenkinek azon forog az agya, hogy hová is mehetne lazítani suli után.

Első 1 2 3 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság