Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Az Oscar-díjas Rófusz Ferenc a Sajtófesztiválon az NMHH mozitermében

Az Oscar-díjas Rófusz Ferenc a Sajtófesztiválon az NMHH mozitermébenRófusz Ferenccel, az animációs film kategóriában Oscar-díjat nyert rendezőnkkel is találkozhatsz a Sajtófesztiválon, a rendezvény főtámogatójának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság programjának keretében. Nem csak a díjazott filmet, hanem Rófusz Ferenc legújabb alkotását is megnézheted.

Rengeteg programmal vár a Sajtófesztivál főtámogatója, az NMHH

Rengeteg programmal vár a Sajtófesztivál főtámogatója, az NMHHA 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál főtámogatója, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság két önálló helyszínnel és rengeteg érdekes és interaktív programmal vár május 10-én a Millenáris D csarnokában.

Mozizz a Sajtófesztiválon az NMHH-val!

Mozizz a Sajtófesztiválon az NMHH-val!Vadonatúj magyar kisfilmeket nézhettek meg a Sajtófesztiválon a rendezvény főtámogatójának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak a jóvoltából. A moziteremben a filmek készítőivel is találkozhattok és beszélgethettek, mint például az Oscar-díjas Rófusz Ferenccel.

Határtalanul - cserekapcsolat Erdéllyel

Határtalanul - cserekapcsolat ErdéllyelA budapesti Madách Imre Gimnázium és a kolozsvári Apáczai Líceum minden évben egyhetes cserekapcsolatot szervez. A cél, hogy az egy nyelvet beszélő, ám más országban, más kulturális körülmények között felnövő diákok megismerjék egymást, barátságokat kössenek, és jobban megértsék a világot.

Útvonaltervek a Sajtófesztiválra a Millenáris Parkhoz

Útvonaltervek a Sajtófesztiválra a Millenáris ParkhozÖsszegyűjtöttük a legegyszerűbb útvonalakat, melyeken könnyen eljuthatsz a nagyobb vasútállomásoktól és buszpályaudvaroktól a Millenáris Parkba.

Egy hétnyi hétvége Vásárhelyen

Egy hétnyi hétvége VásárhelyenNem unatkoztak az "Állati jó" diákújságíró workshop résztvevői Hódmezővásárhelyen április utolsó hétvégéjén. A II. Vásárhelyi DUE-napok delegációja bruttó két nap alatt 15 programon vett részt, és ebből csak egy volt a több tízezer fős Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok.

Életrevaló vagy?

Életrevaló vagy?Szűts Ildikó, az OTP Bank kommunikációs igazgatója is előadást tart a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

Vidéken kitárul a világ

Vidéken kitárul a világA vidéki élet sokszínűségéről és lehetőségeiről ad elő a Sajtófesztiválon dr. Mezőszentgyörgyi Dávid, a NAKVI főigazgatója a HelyiTipp program keretében.

Prőhle Gergely helyettes államtitkár a Visegrádi workshopon

Prőhle Gergely helyettes államtitkár a Visegrádi workshoponA jubileumi Sajtófesztiválon május 10-én Prőhle Gergely, a Külügyminisztérium helyettes államtitkára is előadást tart a Visegrádi Csoportról, a Visegrádi workshop programunk keretében.

Győri Hajnalka, a DUE korábbi külügyese nyitja meg a Visegrádi workshopot

Győri Hajnalka, a DUE korábbi külügyese nyitja meg a Visegrádi workshopotGyőri Hajnalka, a DUE külügyi szekciójának meghatározó személyisége nyitja meg a Sajtófesztivál részeként megrendezett Visegrádi workshopot május 10-én a Millenárison.

A néphagyomány ordenáré vásári mutatvány?

A néphagyomány ordenáré vásári mutatvány?A jubileumi Sajtófesztivál konferenciatermében dr. Balázs Géza nyelvész, néprajzkutató, egyetemi tanár, a DUE alelnöke is előadást tart, melyen górcső alá veszi a néphagyomány és a média kapcsolatát a HelyiTipp program keretében.

A tankönyvekről a szakértő szemével

A tankönyvekről a szakértő szemévelAz idei Sajtófesztivál konferenciatermében dr. Takács Edit, a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó Zrt. főszerkesztője a tankönyvi szövegek világába kalauzolja el az érdeklődőket.

Első 1 2 3 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság