Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Márkus Dávid az SOS Elsősegély alapítója a KRESZ-teszt életmentője

Márkus Dávid az SOS Elsősegély alapítója a KRESZ-teszt életmentőjeDávid már 4 évesen elhatározta, hogy orvos lesz. Különleges és elismert tehetség, aki már egyészen fiatal korában felismerte, hogy mihez lenne tehetsége és miben jeleskedhet majd az életben. Jól érezte, kevés olyan ember van, aki ennyi idősen már ilyen sokat letett az asztalra.

Hoffer Zsolt és ami a KRESZ mögött van

Hoffer Zsolt és ami a KRESZ mögött vanA Hungarian Police Rallye Team 2011-ben alakult csapat, amely a Magyar Rendőrség támogatását és bizalmát élvezi. Hoffer Zsolt ennek a különleges csapatnak a pilótája.

The CultureGeeks-találkozó a Sajtófesztiválon

The CultureGeeks-találkozó a SajtófesztiválonA népszerű vlogger formáció elfogadta meghívásunkat, így már ők is biztosan ott lesznek az idei Sajtófesztiválon május 19-én a Várkert Bazárban!

Informatikában biztonságban: az E-Educatio és a JZT Informatika Kft.

Informatikában biztonságban: az E-Educatio és a JZT Informatika Kft.Az E-Educatio Információtechnológia Zrt. a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt egyik fő támogatója. Az E-Educatio biztosítja a rendezvényen a teszt írásához nélkülözhetetlen programot illetve a kitöltők számára rendelkezésre álló laptopok felét.

Ki is az a szabász?

Ki is az a szabász?Ha a divat nem is érdekel, akkor is biztosan megválogatod, hogy melyik nap mit veszel fel, milyen ruhadarabokat párosítasz össze. De abba belegondoltál már, hogy vajon kinek a munkája, ami éppen rajtad van? És abba, hogy ki dolgozik azon a ruhán, ami a kedvenc sztárodon van egy gálán?

Közeleg a Sajtófesztivál, jogod van ott lenni – megjelent az áprilisi DUE Tallózó

Közeleg a Sajtófesztivál, jogod van ott lenni – megjelent az áprilisi DUE TallózóA Sajtófesztivál előtt azonban még túl kell esnünk a húsvéti locsolódási ceremónián, bár vannak, akik inkább elmenekülnek a sok felhajtás elől, és túrázni indulnak, számukra szolgálunk pár tippel, mire figyeljenek kezdőként. Az odaúton is érdemes óvatosnak lenni, KRESZ-teszt rendezvény a láthatáron.

Szalay Balázzsal a KRESZ és a közlekedésbiztonság nyomában

Szalay Balázzsal a KRESZ és a közlekedésbiztonság nyomábanSzalay Balázs magyar autóversenyző, az Opel Dakar Team pilótája és tulajdonosa. Azt tudtátok, hogy ő volt az első magyar autóversenyző, aki teljesítette a Dakar-ralit?

Világi Péter, aki a focilabdát mikrofonra és gázpedálra cserélte

Világi Péter, aki a focilabdát mikrofonra és gázpedálra cserélteVilági Péter rádiós és televíziós műsorvezető. Gyerekkorában futballista szeretett volna lenni. Az álom átalakult és egy egészen új irány felé kezdett el sodródni, a média világa határozta meg az élete további szakaszait.

Müller Attila zenész-műsorvezető, a mindenhez értő hétköznapi hős

Müller Attila zenész-műsorvezető, a mindenhez értő hétköznapi hősAttiláról mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy egy unalmas figura. Igazi túlélő és megújuló életművész, aki az életben már szinte minden extrém sportot kipróbált és a munka terén sem jellemző rá, hogy csak egy területen állja meg a helyét.

Közgyűlési meghívó

Közgyűlési meghívóA DUE elnöksége összehívta a DUE évi rendes (tisztújító) közgyűlését 2017. május 4-én 17.00 órára. A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni, mely a megjelentek létszámától függetlenül érvényes. Az új közgyűlés időpontja 2017. május 19. 18.00 óra, Várkert Bazár.

DUE KGB a katasztrófavédelem nyomában

DUE KGB a katasztrófavédelem nyomábanIsmét egy érdekes helyszínre fogunk ellátogatni a DUE Kulissza Gerilla Brigád tagjaival, méghozzá a tűzoltók eszközeinek és tevékenységének bemutatásával foglalkozó kiállításra. Tudtad, hogy a légzőkészülék magyar találmány?

DUE-sok a mikrofon mindkét oldalán

DUE-sok a mikrofon mindkét oldalánTurányi-Vadnay Szabolcs, a DUE médiatáborának korábbi vezetője lett az M5 televíziócsatorna Érettségi 2017 című műsorának informatikai szakértője. A főszerkesztő, Tóth Hajnalka, és a szerkesztő, Királyhegyi Zsuzsanna is DUE-s.

Első 1 2 3 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság