Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A rádiózást a televíziózásra cserélte

A rádiózást a televíziózásra cserélteIgyekvő és vidám táborozóként kezdte a DUE-s karrierjét, de bizony sokan akkor még nem látták meg a szépsége mögött azt a tudást és kitartást, ami később a „nagy média” megbecsült munkásává tette Bredák Alexandrát, aki a DUE "NAGYPÁLYÁSOK" csapatát erősíti.

Szuperpanorámás Sajtófesztivál 2017-ben is!

Szuperpanorámás Sajtófesztivál 2017-ben is!A minden eddiginél nagyobb volumenű 23. után a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált is a budapesti Várkert Bazárban tartjuk. Még látványosabb produkciók, fergeteges hangulat, nyereményeső, sztárfellépők és változatos szakmai, valamint tematikus programok várnak rád és barátaidra május 19-én.

Kit látnál szívesen a Sajtófesztiválon?

Kit látnál szívesen a Sajtófesztiválon?A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált 2017. május 19-én tartjuk a budapesti Várkert Bazárban. A Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk, hogy kiket hívjunk el az egész napos rendezvényre.

Egyetem ajánló nyílt napokkal!

Egyetem ajánló nyílt napokkal!Ezúton is felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a „FELVÉTELI 2017” keretében most van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló nappali és levelező tagozatos FOKSZ / BA és az akár állami ösztöndíjas finanszírozású mesterképzésekre a Zsigmond Király Egyetemen.

A blog éles és veszélyes fegyver

A blog éles és veszélyes fegyverSokan azt gondolják, hogy regisztrálnak maguknak egy blogot, akkor máris újságírónak mondhatják magukat, sőt az oldalukról azt gondolják, hogy komoly sajtótermék.

A DUE-ból a Kreatív élére

A DUE-ból a Kreatív élérePál Zsombor, a Kreatív Magazin és a Kreatív Online főszerkesztője karrierje is a DUE Médiatáborban kezdődött. „NAGYPÁLYÁSOK” sorozatunk következő tagja több hazai orgánumnál is bizonyította rátermettségét eddigi pályája során.

Gyerekkorból a DUE-ba, onnan az országos médiába

Gyerekkorból a DUE-ba, onnan az országos médiábaTóth Hajnalka éppencsak kilépett a gyerekkorból, amikor belépett a DUE-ba. Lelkiismeretes, szorgalmas, szerény és kedves táborozóból lett ugyanilyen újságíró. „NAGYPÁLYÁSOK” sorozatunkban olyan DUE-sokat mutatunk be, akiknek a DUE médiatáborából indult el a karrierjük.

Amerikából jöttem... – Megjelent 2017 első DUE Tallózója

Amerikából jöttem... – Megjelent 2017 első DUE TallózójaA hideg idő ellen nincs jobb elfoglaltság, mint a filmnézés, vagy kellemesebb tájakon kalandozni. A friss DUE Tallózó rengeteg érdekességet tartogat olvasói számára: farsang a nagyvilágban, amerikai utazás, pályázati lehetőségek, Generali Nagy Diák KRESZ-teszt, Valentin-nap, darts és remek filmek.

Teszteld KRESZ-tudásodat februártól – a legjobbak jogosítványszerzési lehetőséget és robogót nyernek

Teszteld KRESZ-tudásodat februártól – a legjobbak jogosítványszerzési lehetőséget és robogót nyernekA DUE és a Generali a Biztonságért Alapítvány háromfordulós, 14-24 évesek számára meghirdetett nyereményjátéka február 10-én indul és egészen március 31-ig tart. Teszteld KRESZ-tudásodat, hiszen 2 fődíj is várja gazdáit: egy jogosítványszerzési lehetőség és egy robogó.

Kitűnni a tömegből: mit üzenjünk, kiknek, és hogyan?

Kitűnni a tömegből: mit üzenjünk, kiknek, és hogyan?Az internet aranybánya – ingyen érhető el lényegében bárki, akinek legalább egy okostelefon van a kezében.

A kommunikáció internetes technikai támogatása

A kommunikáció internetes technikai támogatásaHa már tudjuk, mit akarunk, de még nincs meg a megfelelő csatornánk, akkor abban azért bízhatunk, hogy honlap mindenképp szükséges. Fontos, hogy legyen egy biztos kommunikációs csatorna az egyesület számára, amely kifejezetten a saját profiljához, egyedi üzenetének célba juttatásához készült.

Viselkedéskultúra: a befogadó ismerete

Viselkedéskultúra: a befogadó ismereteEgy ismert retorikai mondás szerint: "A hallgató a szónok számára: ajándék".

Első 1 2 3 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság