Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Egyetem ajánló nyílt napokkal!

Ezúton is felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a „FELVÉTELI 2017” keretében most van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló nappali és levelező tagozatos FOKSZ / BA és az akár állami ösztöndíjas finanszírozású mesterképzésekre a Zsigmond Király Egyetemen.

Kép: uni-zsigmond.hu

A legfontosabb újdonság, hogy immáron teljesen angol nyelvű és duális képzéseket is kínálnak az új jelentkezőknek, illetve azoknak, akik például aktív hallgatóik, de párhuzamosan több szakon szeretnének diplomát szerezni, hiszen muszáj a munkaerő-piaci versennyel lépést tartani!

A gyár- és üzemlátogatások, a karrierben segítséget nyújtó ismert szakemberek, a gyakorlati szemináriumok és az aktív karrier iroda a garancia a gyors elhelyezkedésre!

Gondolj a körülötted levőkre, új felvételi lehetőséget ajánlunk Nekik is – emelt szintű érettségizés helyett!

A 2005 előtti hagyományos érettségivel rendelkezőknek lehetőségük van emelt szintű érettségi hiányában jelentkezni társadalomtudományi és bölcsészettudományi szakjainkra, mindösszesen egy úgynevezett „Felsőoktatási felvételi szakmai vizsgát” kell teljesíteni. (Az üzleti-közgazdasági képzésekre nem kell emelt szintű érettségi.)

Az Egyetem célja hallgatóinak karrieréletút-fejlesztése, egyúttal segítséget nyújtani a sikeres elhelyezkedésben, így különféle tréningalapú kompetenciafejlesztő / nyelvi képzésekkel egészítik ki a tanulmányokat.

A hatékony tájékozódás érdekében ajánljuk az Egyetem weboldalát és szeretettel ajánljuk, hogy látogassatok el a nyílt napokra is:

-          FELVÉTELI 2017 – „Zsigmondos leszek”

-          Nyílt napok keddenként és szombatonként

A fentiekkel egyetemlegesen a pontszámítási módokról, meghirdetésre kerülő ösztöndíjakról avagy a nappali és levelező tagozat közötti különbségekről, valamint a biztonságot nyújtó intézményi mentorprogram kapcsán minden információt megtudhatsz Te és persze hozzátartozóid is!

►  Jelentkezési határidő: február 15., szerda éjfél (a szeptemberben induló képzések esetében)

Kérjük, hogy e cikk tartalmát oszd meg osztálytársaid, barátaid, rokonaid között, hiszen most szabad az út a felsőoktatásba, az Egyetemre!

Az együttműködését előre is köszönjük!

Zsigmond Király Egyetem elérhetőségei:

www.uni-zsigmond.hu | 0614547610 | felveteli@uni-zsigmond.hu | Facebook |Zsigmond applikáció

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság