Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

4 vidéki helyszínen is rendezünk Nagy Diák IQ-teszt középdöntőt

4 vidéki helyszínen is rendezünk Nagy Diák IQ-teszt középdöntőtIdén 4 vidéki városban is lesz középdöntője a Nagy Diák IQ-tesztnek. Így a nagy érdeklődés miatt november 10-ig meghosszabbítottuk a 4. Nagy Diák IQ-teszt első, online fordulóját! Még van esélyed, hogy bekerülj a novemberi középdöntőkbe!

A Nagy Diák IQ-teszt első fordulóját november 10-ig meghosszabbítottuk

A Nagy Diák IQ-teszt első fordulóját november 10-ig meghosszabbítottukIdén 4 vidéki városban is lesz középdöntője a Nagy Diák IQ-tesztnek. Így a nagy érdeklődés miatt november 10-ig meghosszabbítottuk a 4. Nagy Diák IQ-teszt első, online fordulóját! Még van esélyed, hogy bekerülj a novemberi középdöntőkbe!

Nagy Diák '56-os Teszt középdöntő és döntő a Műegyetemen

Nagy Diák '56-os Teszt középdöntő és döntő a MűegyetemenA háromfordulós vetélkedő középdöntőjét és döntőjét 2016. október 30-án, azaz most vasárnap tartjuk a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Központi épületében, ahova már meghívtuk az első forduló legjobbjait.

Egy lépéssel közelebb a fődíjhoz – Lezárult a Nagy Diák ’56-os Teszt első fordulója

Egy lépéssel közelebb a fődíjhoz – Lezárult a Nagy Diák ’56-os Teszt első fordulója56 nap után a jeles dátumon, október 23-án ért véget az 56 kérdés ’56-ról – Nagy Diák ’56-os teszt első fordulója. A tesztet több mint 8 ezren töltötték ki. Közülük a legjobb eredményt elérő 560 diák jutott tovább a középdöntőbe. A továbbjutók e-mailben értesítést kaptak.

A DUE már készül a karácsonyra. És te?

A DUE már készül a karácsonyra. És te?Hamarosan kezdetét veszi az idei karácsonyi készülődés. A DUE már hozzá is látott: különleges helyszínen rendezzük meg idén karácsonyi ünnepségünket.

2016 celebjei másik képernyőről néznek ránk

2016 celebjei másik képernyőről néznek ránkA DUE a Budapesti Metropolitan Egyetemen tartott médiatalálkozót, immár 15. alkalommal. Az október 21-i program keretében a médiában jártas szakemberek, valamint ifjú vloggerek és bloggerek ismertették meg a hallgatóságot a mai online média sajátosságaival.

"Komoly marketingértéke van annak, amit csinálok"

Viszkok Fruzsi 22 éves és a YouTube-ból él. Szeptemberben 174 ezret mutatott a kis piros feliratkozó-számláló a csatornáján. Nem rossz szám ez, különösen úgy, hogy az egész egy hobbiként indult. Egyre több szponzori lehetősége van, azaz most már komoly felelősséggel is jár az, amit csinál.

5 tuti tipp, hogy könnyebben tanulj törit

5 tuti tipp, hogy könnyebben tanulj töritHa úgy érzed, a törit nem neked találták ki, mi segítünk, hogy ez változzon. Néhány tuti tippet kell csak megfogadnod, és máris könnyebben megy a tanulás. És persze egy iPhone 7-et is nyerhetsz!

Pályázat – gyakornoki pozícióra

Pályázat – gyakornoki pozícióraA DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület pályázatot hirdet a média és a rendezvények világ iránt érdeklődő egyetemistáknak, főiskolásoknak. A sikeres pályázók a nagy múltú közhasznú szervezetnél tölthetik szakmai gyakorlatukat.

A barlangrajzoktól a virtuális szkennerig

A barlangrajzoktól a virtuális szkennerigAz ultramobil infokommunikációs eszközök egyre inkább kézbe simulnak, körülvesznek minket az érintőképernyők. Ha nem figyelünk, előfordul, hogy a laptop kijelzőjét, az e-könyvolvasót vagy a televízió távirányítóját is elkezdjük simogatni, tapogatni.

Lógok a neten, avagy az online kommunikáció térnyerése

Lógok a neten, avagy az online kommunikáció térnyeréseA média az ember kiegészítése, írta korábban McLuhan. Az internet, s a hozzá kapcsolódó online kommunikáció ezt teljesíti be: az idegrendszer, a memória kiterjesztése, azt is mondják "kihelyezett agy".

A zsebtévék kora, avagy online minden jobb?

A zsebtévék kora, avagy online minden jobb?Hogyan alakultak át médiafogyasztási szokásaink? Kik az újmédia ászai? A 15. DUE Médiatalálkozón Papp Máté, a DUE Médiatábor online videós csoportjának vezetője tart interaktív előadást, előtérbe helyezve az online médiát.

Első 1 2 3 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság