Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nagy Diák '56-os Teszt középdöntő és döntő a Műegyetemen

A háromfordulós vetélkedő középdöntőjét és döntőjét 2016. október 30-án, azaz most vasárnap tartjuk a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Központi épületében, ahova már meghívtuk az első forduló legjobbjait.

Kapunyitás: 13:00

Érkezés: 13:00-tól 13:30-ig

Pontos cím: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3.

Ha autóval érkezel, parkolni az épület előtti parkolóban, vagy az egyetem körüli utcákban tudsz.
Tömegközlekedéssel: a 4-es metró, a 47-es, 48-as és 49-es villamos, valamit a 7-es és a 133E busszal a Szent Gellért tér állomásig utazz. Onnan pedig gyalog indulj el, a Műegyetem rakparton a Petőfi híd irányába.

Mi vár rám, ha továbbjutottam, regisztráltam és eljöttem a helyszínre?
A kvízkérdések mellett rengeteg izgalmas kulturális és szórakoztató műsorral várjuk a középdöntősöket. A nap házigazdája Szabó Tamás műsorvezető lesz. A játékosok a tesztek között részt vehetnek egy izgalmas történelem előadáson, érdekes irodalmi részleteket hallgathatnak, de fellép Horányi Juli énekeső és előadja legújabb írását Bánki Beni slammer is. A program végén pedig kihirdetjük a Nagy Diák ’56-os Teszt első helyezettjét, aki egy vadonatúj iPhone 7 típusú okostelefont nyer, valamint a második és harmadik helyezettet, akik egy-egy tablettel lehetnek gazdagabbak.

Érdemes gyorsan regisztrálni, az e-mailben kapott linken, hiszen a regisztráltak között az eredményhirdetés után értékes nyereményeket sorsolunk ki!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság