Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

DUE-táborból a Híradóba

DUE-táborból a Híradóba„NAGYPÁLYÁSOK” sorozatunkban olyan DUE-sokat mutatunk be, akiknek a DUE médiatáborából indult el a karrierjük. Kruzslicz Dávid, az RTL Klub Híradó szerkesztője kamaszként vett részt először a DUE 10 napos szuper intenzív képzésén.

A DUE részvétnyilvánítása

A DUE részvétnyilvánításaA Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének elnöksége a szervezet ezerfős tagsága nevében mély megrendüléssel fejezi ki el nem múló részvétét a veronai buszbaleset áldozatainak hozzátartozói számára. Egy felfoghatatlan tragédia óráiban és napjaiban osztozunk a nemzet közös gyászában.

METU-s volt, sikeres lett!

METU-s volt, sikeres lett!Friss egyetemistaként folyamatosan foglalkoztat a gondolat, hogy oké, oké, én itt az egyetemen megtanulom a szakma csínját-bínját, de hogy a fenébe fogok majd megélni ebből? Hogy kapok állást? Egyáltalán dolgozhatok majd újságíróként, vagy riporterként? Oda hogyan kerülnek az emberek?

Naivitás és valóság kontra hírértékű média

Naivitás és valóság kontra hírértékű médiaKikből áll az elsődleges célcsoportunk, mi a célunk? Hogyan jutnak el üzeneteink a megfelelő helyre? A DUE 2017. évi Nemzeti Civil Akadémia első témanapján Herczeg Zsolt, az InfoRádió munkatársa, kommunikációs szakember tart előadást és vezet kötetlen beszélgetést a Budapesti Metropolitan Egyetemen.

Tedd próbára magad – a Nagy Diák IQ teszt döntő feladataival

Tedd próbára magad – a Nagy Diák IQ teszt döntő feladataivalVéget ért a 2016. évi Nagy Diák IQ teszt. A közel 400 döntőbe jutott versenyzőből került ki az év fiú és leány IQ bajnoka. Most Te is kipróbálhatod, hogy mennyi idő alatt tudod megfejteni a döntő feladatait.

Gépészmérnök és matematikus hallgató Magyarország legintelligensebb diákja

Gépészmérnök és matematikus hallgató Magyarország legintelligensebb diákjaA lányoknál egy műegyetemista, a fiúk között pedig egy ELTE-hallgató nyerte el a fődíjat és a legintelligensebb diák címet a szeptember óta tartó Nagy Diák IQ-teszt keddi döntőjében. A DUE Médiahálózat által szervezett háromfordulós, országos versenyen több mint 18 ezren vettek részt.

Tíz érv a DUE médiatábora mellett

Tíz érv a DUE médiatábora mellettKonkrét ajánlatunk van. Harminchét évünk volt a kidolgozására.

Utolsó fordulójához érkezett a Nagy Diák IQ-teszt

Utolsó fordulójához érkezett a Nagy Diák IQ-tesztA DUE hagyományosnak mondható tehetséggondozó programjának, a Nagy Diák IQ-teszt elnevezésű háromfordulós vetélkedőnek 4. alkalommal rendezzük meg utolsó fordulóját és döntőjét. A végső megmérettetésre január 17-én kerül sor a budapesti Várkert Bazárban.

Itt a lista, amin rajta szeretnél lenni

Itt a lista, amin rajta szeretnél lenniSokan döntenek úgy, hogy másodjára, harmadjára is visszajönnek a DUE médiatáborába. Kedvezményekkel várjuk az újakat is!

Betyárnak álltak a DUE-sok

Betyárnak álltak a DUE-sokA mínusz húszba hajló hideg se tántorította el a DUE január 7-8-i túrájának résztvevőit, akik ezúttal a bakonyi betyár, Sobri Jóska vidékén kalandoztak.

Téli szünet a DUE-irodában

Téli szünet a DUE-irodábanEgyesületünk irodája is pár napra szabadságra megy, de azalatt online elérhetők vagyunk.

Kommunikáló társadalom – a tudatos médiahasználat fontossága a civil szférában

Kommunikáló társadalom – a tudatos médiahasználat fontossága a civil szférábanA DUE Médiahálózat 2017 január-februárban Nemzeti Civil Akadémiát tart a magyar civil szervezetek képviselői és az érdeklődők számára. Az ingyenes programsorozat résztvevői magas fokú kommunikációs kompetenciák birtokába kerülhetnek a 3 témanap során.

Első 1 2 3 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság