Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

DUE KGB a föld alatt

DUE KGB a föld alattIlyet csak egy évben egyszer láthat még a szerencsés DUE Kulissza Gerilla Brigád (DUE KGB) tag is! Aki csatlakozott hozzánk 2017. március 25-én, szombaton, és velünk együtt megcsodálta a Kőbányai Víztározót, megtudhatta, mit rejt az „őrbódé” föld alatti kamrája.

Barangolás a 150 éves boltívek között

Barangolás a 150 éves boltívek közöttA Víz Világnapja alkalmából megnyitja kapuit a Kőbányai víztároló, ahova március 25-én, szombaton látogat el a DUE Kulissza Gerilla Brigád csapata. Ha megnéznéd, honnan kapjuk nap mint nap az ivóvizet, tarts velünk Te is!

Szavak, képek, szóképek

Szavak, képek, szóképekDUE-s előadókkal indít ingyenes fotográfiai és kreatív írási képzést középiskolásoknak a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár.

CSODÁK TÁRHÁZA – pályázat diákoknak

CSODÁK TÁRHÁZA – pályázat diákoknakImádod a fizikát, mert szuperjó tanárod van? A kémiatanárod úgy kísérletezik, mint senki? A biológiaórán tátott szájjal figyelsz? A matektanárodnál nincs, aki jobban magyarázna? Keressük az ország legjobb tanárait!

NETbiztosokat keresünk – március 31-ig meghosszabbítottuk a pályázatok beadási határidejét!

NETbiztosokat keresünk – március 31-ig meghosszabbítottuk a pályázatok beadási határidejét!Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet! A nagy érdeklődés miatt meghosszabbítottuk a pályaművek beküldésének határidejét.

Keressük Az év diákmédiásait! – Március 31-ig meghosszabbítottuk a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat beadási határidejét

Keressük Az év diákmédiásait! – Március 31-ig meghosszabbítottuk a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat beadási határidejétJó hír a későn ébredőknek: a nagy érdeklődés miatt március 31-ig meghosszabbítottuk a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat beadási határidejét! Pályázz akár mind a 7 kategóriában, és legyél te Az év diákmédiása! A legjobb munkák beküldőit összesen több mint 2 millió forint értékben díjazzuk.

DUE-s a Magyar Katolikus Rádióban

DUE-s a Magyar Katolikus RádióbanMolnár Zsuzsanna a Magyar Katolikus Rádió kulturális műsorainak szerkesztője, műsorvezetője és riportere. „NAGYPÁLYÁSOK” sorozatunkban olyan DUE-sokat mutatunk be, akiknek a DUE médiatáborából indult el a karrierjük.

DUE-tábortól a Hamu és Gyémántig

DUE-tábortól a Hamu és GyémántigLazáry Fanni 13 évesen már egy megyei lapban publikált, szóval számára egyenes út vezetett a DUE-táborba. „NAGYPÁLYÁSOK” sorozatunkban olyan DUE-sokat mutatunk be, akiknek a DUE médiatáborából indult el a karrierjük.

Tavaszindító DUE Tallózó

Tavaszindító DUE TallózóKisfilm, nagy siker: a Deák Kristóf rendezte Mindenki 2017-ben első magyar kisfilmként Oscar-díjat kapott. A márciusi DUE Tallózóban nem csak erről az alkotásról, de Enyed Ildikó Berlinale-fődíjas, Testről és lélekről című nagyjátékfilmjéről is többet megtudhatsz.

Könyvrajongók, kalandra fel!

Könyvrajongók, kalandra fel!"Hozz magaddal egy könyvet, vigyél egy másikat”, valamint "Hozz magaddal egy diákújságot, vigyél egy másikat" kezdeményezés a 24. Sajtófesztiválon, melynek keretében új kincsekre tehetsz szert, olvasgathatsz és kikapcsolódhatsz a DUE Stand Könyv-barát pódiumán.

Exkluzív várlátogatás a Sajtófesztiválról

Exkluzív várlátogatás a SajtófesztiválrólExkluzív programon vehetsz részt a május 19-i Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon: a Buda szívében megrendezendő egész napos program keretében egy nem mindennapi vártúrára invitálunk. A program célja, hogy képzett vezetőinktől mindent megtudj a világörökség részét képező Budai Várnegyedről.

Hogyan legyünk promo producerek?

Hogyan legyünk promo producerek?„NAGYPÁLYÁSOK” sorozatunkban olyan DUE-sokat mutatunk be, akiknek a DUE médiatáborából indult el a karrierjük. Beke Dániel, a Comedy Central promo producere is jó pár évvel ezelőtt mártózott meg először a DUE-s életérzésben.

Első 1 2 3 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság