Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2017 – eredmények

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2017 – eredményekA DUE Médiahálózat 27. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását pénteken tartottuk a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A díjazottak nevét megtalálod a folytatásban.

Hatalmas sikerrel ért véget a DUE 24. Sajtófesztiválja

Hatalmas sikerrel ért véget a DUE 24. SajtófesztiváljaIdén is nagy népszerűségnek örvendett a DUE Médiahálózat Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. A rendezvényre pénteken közel kétezer diákmédiás érkezett szerte az országból, hogy találkozhassanak kedvenc médiaszemélyiségeikkel, sokan pedig azért, hogy átvegyék győztes pályázatuk díjait.

Díjaztuk 2017 NETbiztosait

Díjaztuk 2017 NETbiztosaitA DUE 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján adtuk át a Telenorral közösen meghirdetett NETbiztos pályázat díjait. A legkreatívabb pályázatok beküldői értékes okoseszközöket vettek át a Telenor jóvoltából.

Elstartolt a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Elstartolt a 24. Országos Ifjúsági SajtófesztiválExkluzív helyszínen, a budapesti Várkert Bazárban vette kezdetét a DUE Médiahálózat 2017-es Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. Elindult az egész napos programkavalkád és díjzápor. Még nem késő elindulni!

Szereted Prince munkásságát? Akkor irány a Veszprémfeszt!

Szereted Prince munkásságát? Akkor irány a Veszprémfeszt!A "Celebrating Prince" koncertsorozat állomásaként Veszprémben koncertezik a New Power Generation.

Találkozz az élő legendával, Tom Jonessal a Veszprémfeszten!

Találkozz az élő legendával, Tom Jonessal a Veszprémfeszten!Legutóbb 2014-ben járt hazánkban, idén a Veszprémfeszt hozza el a világhírű énekest! Július 14-én irány a Veszprém Aréna!

A hangjáték mint művészet

A hangjáték mint művészetKinek telefonált Táncsics Mihály a börtönből és hogy került a DUE-táborba? Mikor jelentek meg a marslakók New Yorkban, és ha már ott jártak, miért nem maradtak?

A Középsuli szereplői is velünk fesztiváloznak

A Középsuli szereplői is velünk fesztiváloznakA nagy sikerű sorozat szereplői (Barbi, Melcsi, Kovács Robertina)úgy döntött, hogy a fesztivál szezont a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivállal nyitják meg, ifjú rajongóik legnagyobb örömére.

A Médiatábor helyszínéről

A Médiatábor helyszínéről Balatonszárszón, partközeli, medencével rendelkező üdülőben rendezzük meg 2017-ben a DUE Médiatáborát. A Balaton közeli, szép környezetben elhelyezkedő 120 fős Lepkeházban lakunk, annak közösségi tereiben zajlanak a programok.

Médiatábor - mindent a kommunikációról 10 napban

Médiatábor - mindent a kommunikációról 10 napbanAz ország legnagyobb múltú kommunikációs és médiatábora leendő youtubereknek, vloggereknek, fotósoknak, videósoknak, újságíróknak, illetve bárkinek, akit érdekel a média. A tehetséggondozó táborban videó- és rádióstúdió, számítógépes lapszerkesztőség, wifi biztosított.

Zachár Panka – azaz a Panka’s beauty blog írója a Sajtófesztiválon is tündökölni fog

Zachár Panka – azaz a Panka’s beauty blog írója a Sajtófesztiválon is tündökölni fogPanka, a közkedvelt blog író a rajongók nagy örömére most a Sajtófesztiválon fog egy kis ízelítőt adni számunkra milyen is a blogos élet és mire figyeljen aki követné példáját.

Első 1 2 3 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság