Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Durván kreatív tábor

Durván kreatív táborBedobtuk diákmédiásainkat a mélyvízbe csütörtökön. Délután önállóan írtak, forgattak, fényképeztek és rádióinterjút is készítettek vezetőik segítsége nélkül.

Élőben kapcsoljuk Révfülöpöt

Élőben kapcsoljuk RévfülöpötA médiatábor 5. napján duésaink felkeresték az MTV Balatoni Nyár című műsorát a révfülöpi mólón. A délután is bővelkedett izgalmakban.

Tábori PETchill

Tábori PETchillMár a médiatábor felénél járunk. Ezt meg kellett ünnepelni, így két helyszínen is buliztunk, de szigorúan csak munka után.

Új nap, új feladatok

Új nap, új feladatokA DUE Médiatáborának 3. napja is bőven tartogatott kihívásokat a táborlakók számára. A sok munka mellett a pihenés is kijárt nekik.

Médiatábor extrákkal

Médiatábor extrákkalMozgalmas napon vannak túl a DUE Médiatáborának lakói. Volt itt minden, mi szem, száj és toll ingere: RÉM, csoportfoglalkozások, rádióadás, mustra, újságkészítés, Emberarcú Táborvezetők és hangmozi Kuti Sanyi szervezésében. A nap meghívott vendége Rábai Balázs, az RTL II műsorvezetője.

Fergeteges első nap a 33. médiatáborban

Fergeteges első nap a 33. médiatáborbanMinden eddiginél izgalmasabban telt a DUE 33. Médiatáborának első napja. Megalakultak a csoportok, a nap végén megtartották az elmaradhatatlan Érsok‒Kruzslicz vetélkedőt.

Kezdetét vette a DUE Médiatábor!

Kezdetét vette a DUE Médiatábor!2013. július 12-én elkezdődött a 33. DUE Médiatábora Zánkán. A megnyitó után rögtön egy látványos baleset- és tűzvédelmi oktatással készültünk.

A vidéki fesztiválok is élen járnak

A vidéki fesztiválok is élen járnakImmár 6. alkalommal rendezték meg Győr környékének legnagyobb szabadtéri, könnyűzenei fesztiválját július 12-14. között, a Szigetközi Music Fesztivált.

A 21. BRAVO OTTO díjátadó gálán jártunk

A 21. BRAVO OTTO díjátadó gálán jártunkHétvégén rendezték a 21. BRAVO OTTO díjátadó gálát. Az eddigi évekhez hasonlóan a zenészek fel is léptek a közönség előtt.

Ismerd meg a 33. DUE Médiatábor vezetőit!

Ismerd meg a 33. DUE Médiatábor vezetőit!Érdemes böngészni alábbi cikkünket, hiszen megtudhatod mivel vágódhatsz be majdani csoportvezetőidnél, és azt is hogy mi az, amivel leginkább felbosszantod. Sőt, számos hasznos infót is olvashatsz róluk.

DUE KGB a város felett

DUE KGB a város felettLáttad már Budapestet és környékét egy híd tetejéről? Ha még nem, akkor itt az egyedülálló lehetőség, hogy a DUE-val ellátogass a Megyeri hídhoz.

Sajtófesztivál 2013.

Sajtófesztivál 2013.Mi minden történt a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon? Videónkból kiderül!

Első 1 2 3 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság