Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Közszolgálati média szerkesztő képzésre jelentkezhetsz

Közszolgálati média szerkesztő képzésre jelentkezhetszÉrdekel a média? Van már diplomád? Szeretnél a legjobbaktól tanulni? Szívesen csatlakoznál gyakornokként a megújuló közmédia valamelyik alkotóműhelyéhez?

Manu Chao a Budapest Parkban

Manu Chao a Budapest ParkbanAz egyik legnépszerűbb latin zenész, Manu Chao lép fel szeptember 7-én a Budapest Parkban. Nem gyakran látogat el hozzánk, úgyhogy érdemes benevezni a koncertjére!

Gyakornokokat vár a DUE Tallózó

Gyakornokokat vár a DUE TallózóJó íráskészségű és lelkes gyakornokok jelentkezését várja országos ifjúsági magazinunk, a DUE Tallózó. Sok mindenről írhatsz: kultúra, sport, utazás, kütyük, interjúk, csajos, pasis és párkapcsolati ügyek, véleménycikkek és még sok-sok változatos téma vár nálunk!

Nagyon Balaton a hosszú hétvégére

Nagyon Balaton a hosszú hétvégéreBár közeledik a nyár vége, a fesztiválokból és programokból nem lehet kifogyni. Az augusztus huszadiki hosszú hétvégére a Balatont ajánljuk, és nem csak a strandok miatt: a Nagyon Balaton programsorozata több mint tíz helyszínen vár!

Nagyon Balaton a hosszú hétvégére

Nagyon Balaton a hosszú hétvégéreBár közeledik a nyár vége, a fesztiválokból és programokból nem lehet kifogyni. Az augusztus huszadiki hosszú hétvégére a Balatont ajánljuk, és nem csak a strandok miatt: a Nagyon Balaton programsorozata több mint tíz helyszínen vár

Az ír sztepp hercegnője a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Az ír sztepp hercegnője a Margitszigeti Szabadtéri SzínpadonCatherine Gallagher, az ír sztepp hercegnője Queen of the Dance című show-jával lép fel 2013. augusztus 22-én, csütörtökön 20:00 órától a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyek még kaphatók a fergeteges produkcióra, de velünk nyerhetsz is két páros belépőt!

National Society of Student and Youth Journalists

National Society of Student and Youth JournalistsDUE was officially founded in 1989 by individuals. Before that, since 1982, it regularly organized national radio and journalist camps in the summer, courses, and competitions.

A 33. Médiatábor sajtótermékei online elérhetők

A 33. Médiatábor sajtótermékei online elérhetőkHa voltál az idei médiatáborban, akkor azért, ha pedig nem, akkor meg azért böngészd végig, mi mindent alkottak 2013 júliusában a táborozók.

A 33. Médiatábor fotókiállítása online

A 33. Médiatábor fotókiállítása onlineMár online is elérhetők a zánkai médiatábor fotókiállításának képei. A téma a négy elem.

Samsung gyárlátogatás Jászfényszarun

Samsung gyárlátogatás JászfényszarunItt az egyedülálló lehetőség, hogy alaposan szemügyre vedd július 31-én a Samsung jászfényszarui gyárát. A látogatás regisztrációhoz kötött.

Utolsó nap a táborban

Utolsó nap a táborbanElérkezett a 2013-as nyári médiatábor utolsó napja. Este a szakmai díjak átadása után a táborlakók megünnepelték az elmúlt napok sikereit és az együtt töltött időt.

Valter, a tábor embere

Valter, a tábor embereA médiatábor 7. napján Lazáry Fanni továbbadta a Tábor Embere vándorkupát. A megtisztelő elismerésre négyen is esélyesek voltak.

Első 1 2 3 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság