Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Az ír sztepp hercegnője a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Catherine Gallagher, az ír sztepp hercegnője Queen of the Dance című show-jával lép fel 2013. augusztus 22-én, csütörtökön 20:00 órától a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyek még kaphatók a fergeteges produkcióra, de velünk nyerhetsz is két páros belépőt!

Az ír sztepptánc töretlen népszerűségnek örvend a világon mindenütt – kinek ne pezsdülne fel a vére a zenét hallva, a táncosokat látva? Mi is nagy rajongói vagyunk, és ajánljuk: ha még nem láttál ír sztepp előadást, érdemes megnézni egyet, a nyár hangulatához nagyon illik! És épp a jövő héten tér vissza a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra a műfaj dívája, Írország nemzeti bajnoka, Catherine Gallagher vadonatúj produkcióval. A Queen of the Dance című előadás középpontjában a nő, a nőiesség áll, annak minden emocionális többletével, kreativitásával, finomságával, ugyanakkor kirobbanó lendületességével.
 
A többszörös ír sztepptánc világbajnok új show-jában fantasztikus látvány, gyönyörű ruhák, fergeteges ritmus és új, modern koreográfiák ejtik rabul a közönséget, élő zenekaros, önálló koncerttel is felérő zenei kísérettel. Az autentikus ír zenei és táncelemekre épülő produkciót Catherine izgalmas, újszerű, modernebb zenei alapokra helyezett koreográfiái színesítik. 
 
A Queen of the Dance produkció sokféle stílust és műfajt társít, a hagyományos, „géppuskalábú” ír sztepptánc mellett az akrobatikus tánc és a balett elemeit is. Catherine imádja Magyarországot, ezért a hazai közönség előtt tisztelete jeléül egyik koreográfiájában magyar néptáncelemek is megjelennek. 
 
Az est sztárvendége: Barry John Gallagher, a Lord of the Dance szólótáncosa.
 
 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság