Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Kisorsoltuk a Nagy Diák IQ-teszt második fordulójának nyereményeit

Kisorsoltuk a Nagy Diák IQ-teszt második fordulójának nyereményeitA szeptember óta zajló Nagy Diák IQ-teszt második fordulójának végén a sorsolásra jogosultak közül öten 1-1 iPod Shuffle zenelejátszót, tízen pedig 1-1 Diákhitel ajándékcsomagot nyertek.

Jánka Eszter: "Sokszor meghallgattam a zenét."

Jánka Eszter: A Budapesti Fesztiválzenekar idén harmadik alkalommal hirdette meg Lásd, amit hallasz!, középiskolásoknak szóló filmes pályázatát. Jánka Eszter, a 2012/2013-as pályázat nyertese élményeiről és tapasztalatairól beszélt Balett című kisfilmje, valamint a díjátadó és a nyereménye kapcsán.

A Lásd, amit hallasz! pályázat nevezési határideje december 2.

A Lásd, amit hallasz! pályázat nevezési határideje december 2.Vészesen közeleg a Budapesti Fesztiválzenekar által idén is meghirdetett, két éve hagyományteremtő szándékkal életre hívott filmes pályázat nevezési határideje. A középiskolás fiatalok nevezését december 2-ig várják.

Az Életrevaló Kvíz november 29-én ér véget

Az Életrevaló Kvíz november 29-én ér végetÉletrevaló vagy? November 29-ig bizonyíthatsz az OTP Bank pénzügyi ismeretterjesztő játékában a Facebookon.

Lezárult a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulója

Lezárult a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulójaVéget ért a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt második fordulója is. November 23-án 11 órától írták a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét az első fordulóban legjobb eredményt elérő fiatalok. A részvételi arány még az előző tesztírást is felülmúlta.

Jótékonysági akció a DUE-karácsonyon!

Jótékonysági akció a DUE-karácsonyon!A DUE idén is csatlakozott a Magyar Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz akciójához, amelynek résztvevői szépen becsomagolt cipősdobozokat töltenek meg hasznos, kedves ajándékokkal, amelyeket a segélyszervezet garantáltan eljuttat a rászoruló gyerekeknek.

Ha december 5., akkor Szimpla DUE-karácsony!

Ha december 5., akkor Szimpla DUE-karácsony!A DUE idén 2013. december 5-én, csütörtökön rendezi meg szokásos év végi összejövetelét. A helyszín ezúttal is a budapesti Szimpla.

A Kaczián Gábor-emlékdíj első átadása

A Kaczián Gábor-emlékdíj első átadásaElőször idén, a december 5-i DUE-karácsonyon adja át az elnökség a 2012-ben alapított Kaczián Gábor-emlékdíjat.

Fenyő-koncert az Arénában

Fenyő-koncert az ArénábanA Csavard fel a szőnyeget és a Limbó hintó előadója, Fenyő Miklós ad koncertet december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában.

A fantomdugókról a Magyar Tudomány Ünnepén

A fantomdugókról a Magyar Tudomány ÜnnepénMilyen szerepet töltenek be életünkben a rezgések, miként érvényesül az időkésés a „szűk folyosó hatás" kialakulásában, és mi köze lehet az erőszabályozásnak a társastáncokhoz? – mindezekre és egy sor egyéb izgalmas kérdésre adott választ Stépán Gábor akadémikus.

Keressük a legjobb tanárokat és edzőket!

Keressük a legjobb tanárokat és edzőket!A MOL Tehetséggondozásáért Díj a fiatal tehetségeket felfedező tanárok és utánpótlásedzők munkáját ismeri el. A díjat évente 4 edzőnek és 4 tanárnak ítéli oda az Új Európa Alapítvány kuratóriuma, a jelölésről Gáborné Haáz Andreát, a díjat életre hívó Új Európa Alapítvány ügyvezetőjét kérdeztük.

Megkezdődött a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulója

Megkezdődött a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulójaMegkezdődött a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt második fordulója. November 16-án 11 órától írták a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét az első fordulóban legjobb eredményt elérő fiatalok. A részvételi arány felülmúlta a várakozásokat. A második forduló november 23-án folytatódik.

Első 1 2 3 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság