Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Keressük a legjobb tanárokat és edzőket!

A MOL Tehetséggondozásáért Díj a fiatal tehetségeket felfedező tanárok és utánpótlásedzők munkáját ismeri el. A díjat évente 4 edzőnek és 4 tanárnak ítéli oda az Új Európa Alapítvány kuratóriuma, a jelölésről Gáborné Haáz Andreát, a díjat életre hívó Új Európa Alapítvány ügyvezetőjét kérdeztük.

Kit lehet a díjra jelölni és ki nyújthat be jelölést?

Jelölést bárki benyújthat egyénileg vagy csoportosan. Általában a szülőktől vagy tanár- és edzőkollégáktól, igazgatóktól kapunk jelöléseket. Pedagógusok között az általános és középiskolai tanárokra, edzők között pedig az utánpótlás korosztállyal foglalkozó edzőkre várjuk a jelöléseket.

A díjazottak mely tulajdonságait emelné ki, amely miatt rájuk esett a választás?

Közös bennük, hogy régóta és nagy elkötelezettséggel foglalkoznak a fiatalokkal. Időt, energiát nem kímélve szervezik számukra a programokat, felkészítőket, edzéseket. Nem a csodagyerekek nevelésére szakosodnak, hanem a kitartó munka, a szaktudás és a jó emberi kapcsolatoknak köszönhetően érik el az eredményeket, amelyek persze képességtől függően hozhatnak egészen kimagasló eredményt is. Azoknak a szakembereknek a munkáját szeretnénk elismerni a díjjal, akik sokat tesznek a fiatalokért és emberileg, szakmailag is példát tudnak nekik mutatni.

Milyen díjazásban részesülnek a díjazottak?

A MOL Tehetséggondozásért Díj erkölcsi és anyagi elismerés. A tárgyi díj mellé 500.000 Ft nettó pénzjutalmat adunk a díjazottaknak.

A pályázat részleteiért és bővebb információért kattints ide!

 

A képen a 2007-ben díjazott Gerevich György mesteredző és tanítványa, Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó látható.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság