Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Lásd, amit hallasz!

Lásd, amit hallasz!A Budapesti Fesztiválzenekar idén is meghirdeti a két éve hagyományteremtő szándékkal életre hívott filmes pályázatát a középiskolák tanulói számára. A pályázaton egyénileg vagy csoportosan (maximum 5 fős csapatokat alkotva) lehet indulni.

Újra elindult az Életrevaló Kvíz a Facebookon

Újra elindult az Életrevaló Kvíz a FacebookonÉletrevaló vagy? Akkor épp neked találták ki az OTP Bank pénzügyi játékát! November 11. óta a Facebookon is bizonyíthatod életrevalóságod, mindössze napi néhány kérdés megválaszolásával. És persze szuper ajándékokat nyerhetsz magadnak és a sulidnak is!

Hosszabbíts tagságot az új DUE-évre

Hosszabbíts tagságot az új DUE-évreNovember 1-én elindult egy újabb DUE-év! Már csak az új matricával ellátott sajtóigazolvánnyal veheted igénybe a kedvezményeket. A tagsághosszabbítás feltétele a 3600 Ft-os éves tagdíj megfizetése.

Nagy Diák IQ-teszt – november 10-ig még kitöltheted

Nagy Diák IQ-teszt – november 10-ig még kitölthetedA Diákhitel Központ keresi Magyarország legintelligensebb diákjait! Tudod, mennyi az IQ-d? Mérd meg a Diákhitel játékában, és vegyél részt egy nagyszabású, országos IQ-vetélkedőn! A tesztet november 10-ig töltheted ki, így még egy iPad Mini tulajdonosa is lehetsz!

P1race Jövő Sportújságírója Pályázat 2013

P1race Jövő Sportújságírója Pályázat 2013A P1race.hu szerkesztősége pályázatot hirdet újságírók, újságíró-növendékek és leendő újságírók számára, melynek fődíja gyakornokként történő felvétel a P1race.hu szerkesztői csapatába 2014. január 1-jei kezdettel.

Hagyományőrzés az Iskolában

Hagyományőrzés az IskolábanA DUE 2013. október 18–19-én rendezte meg Helyi érték – tanár-diák workshopját. A rendezvény a hagyományőrzés tematikája köré épült.

A média és ami mögötte van

A média és ami mögötte vanKétnapos médiakonferenciát szervezett tagjainak és a média iránt érdeklődő pedagógusoknak a DUE 2013. október 18–19-én. A rendezvény középpontjába a médiaértés és a tudatos médiahasználat került.

Miért hagyja el valaki a hazáját? Utolsó szeminárium az ingyenes Médiakurzuson

Miért hagyja el valaki a hazáját? Utolsó szeminárium az ingyenes MédiakurzusonInteraktív szeminárium sorozat a magyar médiában dolgozó szakemberek számára, amely során lehetőségük nyílik megvitatni egymással valamint idegenrendészeti, menekültügyi és állampolgársági szakemberekkel a bevándorlással kapcsolatos aktuális problémaköröket.

Megtaláltuk az ország legszebb címlapjait

Megtaláltuk az ország legszebb címlapjaitA IV. Címlap+Arc diáklap szépségverseny idén meglepetést okozott, ugyanis október 19-én két diáklap vitte el az összesen ötvenezer forintos fődíjat.

Ökorádió – a vidék nem csak képben, hanem hangban is

Ökorádió – a vidék nem csak képben, hanem hangban isA DUE a székesfehérvári Táska Rádió vendégeként tartotta meg Ökoskodás elnevezésű diákújságíró szakmai workshopját 2013. október 25–26-án. A fiatal diákrádiósok a program keretén belül egy ökogazdaságot is felkerestek.

Még jelentkezhetsz a DUE téli túrájára!

Még jelentkezhetsz a DUE téli túrájára!A Mátrában szervezi meg a DUE hagyományos - immár harmadik - téli túráját 2014. január 4-5-én Herczeg Zsolt, Turányi-Vadnay Szabolcs és Ott Zsuzsanna. Az egyesület természetjárói ezúttal sem csak erdei gyaloglásra, hanem exkluzív kalandra hívják az érdeklődőket.

"A média és ami mögötte van" Médiakonferencia és Médiatalálkozó - megközelíthetőség

Ha nem járatos Pesten, különösen az Örs vezér tere és a DUE iroda környékén, akkor most gyorsan elmondjuk, hogy a legnagyobb pályaudvaroktól hogyan juthat el a Váci Mihály Kollégiumba, majd másnap az Iskolába!

Első 1 2 3 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság