Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Befogadó a magyar társadalom? 2. szeminárium az ingyenes médiakurzuson

Befogadó a magyar társadalom? 2. szeminárium az ingyenes médiakurzusonInteraktív szeminárium sorozat a magyar médiában dolgozó szakemberek számára, amely során lehetőségük nyílik megvitatni egymással valamint idegenrendészeti, menekültügyi és állampolgársági szakemberekkel a bevándorlással kapcsolatos aktuális problémaköröket.

Történelem – nyelvi kultúra – média

Történelem – nyelvi kultúra – médiaA BOM és a DUE közös szakmai hétvégét tart Egerben 2013. november 8. és 10. között. A középpontban a történelem, a nyelvi kultúra és a média áll.

Itt a hosszabbítás ideje!

Itt a hosszabbítás ideje!Október 31-én véget ér egy újabb DUE-év! November 1-től már csak az új matricával ellátott sajtóigazolvánnyal veheted igénybe a kedvezményeket. A tagsághosszabbítás feltétele a 3600 Ft-os éves tagdíj megfizetése.

Megjelent az októberi DUE Tallózó!

Megjelent az októberi DUE Tallózó!Itt a friss DUE Tallózó! A sztárinterjúban Rátonyi Krisztina műsorvezetőt, a Nagy Diák IQ-teszt arcát kérdeztük. Sok-sok kiállítást és zenét ajánlunk őszre, és igyekszünk Amszterdamba csábítani.

Média a Tehetségekért Díj

Média a Tehetségekért DíjAz Új Európa Alapítvány több kategóriában pályázatot hirdet újságírók számára, akik 25 év alatti sikeres vagy tehetséges fiatalok pályafutását mutatják be. A pályázatok beadási határideje 2013. október 15.

Kik azok a bevándorlók? Ingyenes médiakurzus diákoknak

Kik azok a bevándorlók? Ingyenes médiakurzus diákoknakInteraktív szeminárium sorozat a magyar médiában dolgozó szakemberek számára, amely során lehetőségük nyílik megvitatni egymással valamint idegenrendészeti, menekültügyi és állampolgársági szakemberekkel a bevándorlással kapcsolatos aktuális problémaköröket.

A média hatása a gyermekekre és fiatalokra VII.

A média hatása a gyermekekre és fiatalokra VII.Könyv készül a VII. Nemzetközi Médiakonferencián elhangzott előadásokból. A szeptember 25–27. között megrendezett konferencia utolsó napján közös zárónyilatkozatot adtak ki a résztvevők.

Magyar Diáksport Napja 2013

Magyar Diáksport Napja 2013Idén is megrendezik a Magyar Diáksport Napját. A kezdeményezés célja, hogy népszerűsítse a rendszeres sportolást és felhívja a figyelmet a fizikailag aktív életmód jótékony hatásaira.

DUE-év forduló – Hosszabbítsd meg tagságodat!

DUE-év forduló – Hosszabbítsd meg tagságodat!Október 31-én lejár a DUE tagságod. Hosszabbíts időben, hogy még a tagság lejárta előtt megkaphasd az érvényesítő matricád, és jövőre is részt vehess a DUE programjain, használd a sajtóigazolvány nyújtotta kedvezményeket.

13. DUE Médiatalálkozó az Iskolában

13. DUE Médiatalálkozó az IskolábanIdén új helyen, a budapesti Iskolában vár téged a DUE a minden évben megtartott őszi Médiatalálkozójával. Október 19-én ismét lesz Címlap+Arc verseny!

Minden duésnak jár a DUE Tallózó online

Minden duésnak jár a DUE Tallózó onlineA DUE tagjainak jár az ingyenes DUE Tallózó, de a lap nyomtatott példányát postán csak akkor küldjük, ha ezt e-mailben jelzed. A DUE Tallózó több felületen teljes terjedelmében olvasható az interneten.

Ökoskodj Székesfehérváron!

Ökoskodj Székesfehérváron!A DUE-val újabb médiahétvégén vehetsz részt, ezúttal Székesfehérváron. A kétnapos rendezvény középpontjában az ökogazdálkodás áll.

Első 1 2 3 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság