Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Ökoskodj Székesfehérváron!

A DUE-val újabb médiahétvégén vehetsz részt, ezúttal Székesfehérváron. A kétnapos rendezvény középpontjában az ökogazdálkodás áll.

Az október 25-26-án megrendezendő diákújságíró szakmai workshopon a középiskolás fiatal újságírók és rádiósok a székesfehérvári Lánczos Kornél Gimnáziumban, a Táska Rádiónál vendégeskednek. A program részeként a résztvevők ellátogatnak ökogazdaságba is. Megtanulják, hogyan készüljenek fel a témából, hol és hogyan tudnak utánanézni, milyen fórumokat, információforrásokat használhatnak. Az is kiderül, hogyan lehet érdekes és színes magazinműsort készíteni a témáról, kit miről érdemes kérdezni, vagy hogy milyen effekteket használjanak.

A kétnapos szakmai programon előad dr. Csatári Bálint, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) elnökségi tagja, valamint Herczeg Zsolt, az InfoRádió riportere. A DUE két alapító alelnöke, dr. Balázs Géza és Szayly József is erősíti a székesfehérvári rendezvény előadói táborát.

A részvétel regisztrációhoz kötött! Részvételi szándékodat jelezd a due@due.hu e-mail címen!

Szállásdíj: 4800 Ft

Jelentkezési határidő: 2013. október 18.

 

A projekt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Elnökségének értékelése és javaslata alapján, az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában, a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító Hatóságának jóváhagyásával valósul meg.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság