Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Mi az a DUE?

Mi az a DUE?A DUE Médiahálózat – korábbi nevén a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete – Magyarország második legnagyobb újságíró szervezete. Alapítói 1989. szeptember 11-én hozták létre, de már 1982 óta szerveztek rádiós szaktáborokat.

Schmitt Pál köszöntője a Sajtófesztivál résztvevőinek

Schmitt Pál köszöntője a Sajtófesztivál résztvevőinekDr. Schmitt Pál köztársasági elnök levélben köszöntötte a Sajtófesztivál résztvevőit. A levelet dr. Cservák Csaba, a Köztársasági Elnöki Hivatal vezetője tolmácsolta.

A „Tudatosan takarékoskodj!” pályázat nyertesei

A „Tudatosan takarékoskodj!” pályázat nyerteseiTöbb mint száz jelentkezés érkezett a „Tudatosan takarékoskodj!” című, a Magyar Nemzeti Bankkal közös szakmai pályázatunkra. Az igen népszerű pályázat eredményhirdetését és ünnepélyes díjátadását az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon tartottuk 2011. május 6-án a Millenáris Fogadóban.

Tudatosan takarékoskodj! - pályázati kiírás

Tudatosan takarékoskodj! - pályázati kiírásA DUE Médiahálózat és a Magyar Nemzeti Bank közös pályázatot hirdet, amelynek célja olyan pozitív példák, saját tapasztalatok bemutatása, amelyek arról szólnak, hogy hogyan lehet tudatosan és hatékonyan takarékoskodni.

Egri Gergely 2011 ifjúsági sajtódíjasa

Egri Gergely 2011 ifjúsági sajtódíjasaAz Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon a DUE Médiahálózat legnagyobb elismerését Egri Gergely vehette át. Az Ifjúsági Sajtódíjat 1997 óta évente egy fiatal újságíró, egy ígéretes tehetség kaphatja meg.

A Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2011. eredménye

A Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2011. eredményeA DUE Médiahálózat 21. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását 2011. május 6-án tartottuk a Sajtófesztiválon. A végeredményt megtalálod a folytatásban.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2011. - pályázati kiírás

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2011.  - pályázati kiírásA DUE Médiahálózat 21. alkalommal kiírt tehetségkutató diákmédia pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázaton kizárólag saját munkákat fogadunk el, a részvétel felső korhatára pedig 25 év.

Teltházas Sajtófesztivál

Teltházas SajtófesztiválAz elmúlt évek jól bevált helyszínén, a Millenárison rendezett 2011. május 6-án fergeteges sztárparádét és díjzáport a DUE Médiahálózat. Az immár 18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál közönsége megtöltötte a Millenáris Fogadót.

A DUE Rádió jutalomsorsolásának nyertesei

A DUE Rádió jutalomsorsolásának nyerteseiA DUE Rádió hálózatába tartozó iskolák közül idén is 10 sulit gazdagítottunk technikai eszközök vásárlására felhasználható vásárlási utalványokkal. A jutalomsorsolást 2011. május 6-án az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon tartottuk.

Első 1 2 3 184 185 186 187 188 189 Következő Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság