Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Itt a tagsághosszabbítás ideje!

Itt a tagsághosszabbítás ideje!A sajtóigazolványok érvényesítő matricái október 31-én lejártak. A 2016-os DUE-év november 1-jén kezdődött. Hosszabbítsd meg DUE-tagságod érvényességét, hogy ebben a DUE-évben is részt vehess az egyesület programjain és használd a sajtóigazolvány nyújtotta kedvezményeket!

Magasan ez lesz a legjobb januárban

Magasan ez lesz a legjobb januárbanMagyarország legmagasabban fekvő és legújabb turistaházában, az impozáns, összkomfortos Galyatető Turistacentrumban szállnak meg a "Zergék az Őzikék ellen – az ötödik elem" elnevezésű DUE-s túra résztvevői 2016 januárjának második hétvégéjén.

Megelevenedik a múlt

Megelevenedik a múltA szezon első kulisszajárását az MTVA Rádió- és TV-történeti kiállítóhelyén tettük szeptember 24-én a budapesti Pollack Mihály téren. Rengeteg muzeális tárgyat láttunk, kipróbáltuk a szinkronizálást és virtuálisan még a TV Macival is találkoztunk.

Nemzetközi EYP tréning szervezésében vesz részt a DUE

Nemzetközi EYP tréning szervezésében vesz részt a DUEBudapesten szervezi következő tréningjét a European Youth Press, a kisebbségek médiában való ábrázolásával foglalkozó World Perspectives: Diversity Voices című egyhetes programot, melyen közel 75 fiatal újságíró vesz részt Európa számos országából november 23. és 29. között.

Punnany Massif: Egy újabb szezon zárása

Punnany Massif: Egy újabb szezon zárásaA nyári fesztiválszezon egyik utolsó nagy durranása készül szeptember 26-án szombaton a Budapest Parkban. A főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye a Punnany Massiffal búcsúzik a nyártól.

A nyári nap utolsó sugarai

A nyári nap utolsó sugaraiAz idei fesztiválszezon utolsó koncertjeinek egyikét az Irie Maffia adja a Budapest Parkban szeptember 24-én. Egy szóval: kihagyhatatlan!

Parov Stelar: az avantgard dj

Parov Stelar: az avantgard djAz electroswing koronázatlan királya szeptember 18-án bűvöli el magyar közönségét a Budapest Parkban. Ugye te sem maradsz ki a jóból?

The Carbonfools: Egy utolsó buli a szünet előtt

The Carbonfools: Egy utolsó buli a szünet előttHazánk egyik népszerű együttese, a The Carbonfools az alkotószabadság előtt utoljára a Budapest Parkban koncertezik szeptember 16-án.

Egy este, amikor legalább 15 évet fiatalodtunk

Egy este, amikor legalább 15 évet fiatalodtunkFergeteges koncertet adott Dj Bobo szeptember 12-én a Budapest Parkban. A svájci előadó és csapata nem hazudtolta meg önmagát, a lehető legjobb élményben részesítették a budapesti közönséget.

Rádió- és TV-történeti DUE KGB

Rádió- és TV-történeti DUE KGBHa érdekel a rádiózás és a televíziózás, akkor mindenképpen csatlakozz a DUE szeptemberi Kulissza Gerilla Brigádjához! A tanév első KGB-látogatását az MTVA Rádió- és TV-történeti Kiállítóhelyén tesszük.

Utazz Rómába a szeptemberi DUE Tallózóval!

Utazz Rómába a szeptemberi DUE Tallózóval!Friss és ropogós a 2015/2016-os tanév első DUE Tallózója, melyben ismét rengeteg cikk vár arra, hogy elolvasd. Az Új Nemzedék Médiatábor legjobb írásaiból is válogattunk.

Mérd meg te is az IQ-szinted! – Nagy Diák IQ-teszt 2015.

Mérd meg te is az IQ-szinted! – Nagy Diák IQ-teszt 2015.A Diákhitel Központ keresi Magyarország legintelligensebb diákjait! Tudod, mennyi az IQ-d? Mérd meg a Diákhitel játékában, és vegyél részt egy nagyszabású, országos IQ-vetélkedőn! A tesztet szeptember 3. és október 31. között töltheted ki.

Első 1 2 3 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság