Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Utazz Rómába a szeptemberi DUE Tallózóval!

Friss és ropogós a 2015/2016-os tanév első DUE Tallózója, melyben ismét rengeteg cikk vár arra, hogy elolvasd. Az Új Nemzedék Médiatábor legjobb írásaiból is válogattunk.

A szeptemberi DUE Tallózóval Rómába utazhatsz. Cikkünket olvasva Európa egyik legszebb városának utcáin találod magad. Már csak egy napszemüveg és egy hatalmas adag fagyi hiányzik a teljességhez.

A címlapinterjút Till Attilával, a harmadik Nagy Diák IQ-teszt házigazdájával készítettük. A népszerű műsorvezetőről sok érdekességet megtudhatsz, többek között azt, hogy töltött-e már ki IQ-tesztet, milyen versenyzőnek tartja magát, miért vállalta a házigazda szerepét, és hogy milyen műsorokban láthatjuk a közeljövőben.

Az idei év legjobb 10 napját Egerben töltöttük az Új Nemzedék Médiatáborban. Feltétlenül olvasd el beszámolónkat és a szuper intenzív képzés legjobb írásait a DUE Tallózóban. A szeptemberi számból az is kiderül, hogyan lesz valaki ifjú duésból sikeres üzletember, miért érdemes a kémiával foglalkozni, milyen az élet külföldön, kit vagy mit nevezünk tehetségnek, mivel foglalkozik egy médiaművész és mit érdemes tudni a balesetmentes közlekedésről.

Gondoltunk a sport és a kultúra szerelmeseire is. Jártunk a Groupama Tanpályán, valamint a 30. F–1 Magyar Nagydíjon, megkérdeztük Hegyi Barbara színésznőt, mit tanácsol azoknak, akik a színészettel szeretnének foglalkozni, és ezúttal is írtunk nektek zenéről és filmről.

Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon, a Táblamagazinon és a Dimagon is!

A szeptemberi lapot ide kattintva olvashatod el!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság