Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Egy este, amikor legalább 15 évet fiatalodtunk

Fergeteges koncertet adott Dj Bobo szeptember 12-én a Budapest Parkban. A svájci előadó és csapata nem hazudtolta meg önmagát, a lehető legjobb élményben részesítették a budapesti közönséget.

René Baumann, azaz Dj Bobo nevét 1992-ben ismerte meg Európa a Somebody Dance With Me című slágere által. A svájci showman európai koncertturnéjának budapesti állomásán sem okozott csalódást közönségének: parádés éjszakát ígért, be is tartotta.

Dj Bobo és csapata az első percben elkápráztatta a résztvevőket. A másfél órás koncert során fergeteges hangulat alakult ki, hiszen a 90-es évek emblematikus dallamai csendültek fel az örök ifjú showman előadásában. Dj Bobo magyarul is köszöntötte rajongóit, akik valamennyi nyelvbotlásnál tapsviharban törtek ki.

Az este során egy gombostűt sem lehetett leejteni a Budapest Parkban. A teltházas koncerten több ezer örökifjú hallgatta meg a There Is a Party, a Just for You, a Pray, a Chihuahua, a Celebration, az It's My Life, a Take Control, a Love Is All Around és a Freedom című slágereket. Ez volt az az este, amikor korra és nemre való tekintet nélkül mindenki 15 évet fiatalodott.


Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság