Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A készpénz ideje lejárt

A készpénz ideje lejártPénzügyes rovatunkban minden hónapban közelebb hozunk hozzád egy elsőre bonyolultnak tűnő, de nagyon fontos pénzügyi területet, hogy bebizonyítsuk: ez nem csak a felnőttek terepe.

Téged is vár a Trip Hajó legénysége

Téged is vár a Trip Hajó legénységeA TRIP HAJÓ várja a kultúra kedvelőit tavasszal is. Csokorba gyűjtöttük a legizgalmasabb koncerteket. Olyan külföldi előadókkal is találkozhatsz, akiket eddig csak a youtube-ról ismertél.

Nem mindennapi, különleges szaxofonos nyitány a Sajtófesztiválon

Nem mindennapi, különleges szaxofonos nyitány a SajtófesztiválonA DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját egy tehetséges, méltán népszerű szaxofonos, fergeteges zenés produkciója fogja megnyitni. Megtisztelő számunkra, hogy fellépőink között üdvözölhetjük a Best Event DJ szaxofonosát, Kovács Szilárdot, azaz „Saxomant”!

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

25. Országos Ifjúsági SajtófesztiválAki rendszeres látogatója a DUE fesztiváljának, az tudja, hogy nem múlhat el úgy egy év sem, hogy a legjobban várt és legnagyobb rendezvényt ne szervezzük meg. Igen! Sajtófesztivál 2018-ban is! Sok-sok meglepetéssel, vendégekkel, sztárkavalkáddal és neves előadókkal, ahogy azt már megszokhattátok!

Színház az egész világ - Nincsenapám, seanyám

Színház az egész világ - Nincsenapám, seanyámA színházba járás hasznos, elegáns és nem mellesleg tartalmas szórakozás. Üdítő komédia vagy épp komor tragédia könnyen játszódhat ugyanazon a színen, a színészeknek sem kell másoknak lenniük. Sőt! Ha messzebb megyünk, akár az előadás is lehet ugyanaz!

A Végtelenbe és Tovább...Tudós csajok beszámoló

A Végtelenbe és Tovább...Tudós csajok beszámolóJobb kezekbe nem is kerülhetett volna a Tudós csajok fantasztikus élmény alapú helyszínlátogatásáról szóló beszámoló megírása, mint Csuzda Annához. Az ifjú hölgy a téma mindentudója és az MTA Konkoly Thege Miklós Csillagászati Intézetben tett látogatásunkról mesél egy kicsit.

Etológia mindenkinek - Tudós csajok beszámoló

Etológia mindenkinek - Tudós csajok beszámolóSzabó Panni imádja az állatokat és most a Tudós csajok egyik legkedveltebb élmény alapú helyszínlátogatásáról, az ELTE Etológia Tanszékéről írt egy kis beszámolót.

Számít az, hogy honnan jövünk? - Tudós csajok beszámoló

Számít az, hogy honnan jövünk? - Tudós csajok beszámolóDr. Orsós Zsuzsanna rákkutató egy igazi kincs, aki elmesélte a diákoknak, hogy milyen is a kutatók élete, mi a szociális és gazdasági helyzet jelentősége az egészségügyben. Döbbenetes információk, izgalmas szemléltetett előadás! Nézzük, hogy Pelle Aletta Gréta Tudós csaj, hogyan vélekedik ezekről.

Mihez kezdesz magaddal, iGeneráció?

Mihez kezdesz magaddal, iGeneráció?Az okostelefon jó, de csak addig, amíg te használod őt, és nem fordítva. Nemrég egy borzasztóan furcsa tanulmány jelent meg a neten a University of Chichago Press Journals egyik számában. A kutatás azt vizsgálta, hogy a mobilfüggőség milyen hatással van a diákok teljesítményére.

Nyerj laptopot vagy más profi okoseszközt!

Nyerj laptopot vagy más profi okoseszközt!Csak 20 eldöntendő kérdés, hogy ne dőlj be! Már több mint hatezren kitöltötték a Nagy Diák Bűnmegelőző Tesztet, amelyen azokra a kérdésekre is választ kapsz, hogy mit jelent a rohamivás? Mi a cyberbullying? Mit tegyél, ha zaklatnak?

Elindult a Médiatábor hivatalos honlapja

Elindult a Médiatábor hivatalos honlapjaMagyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2018-ban is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. A tábor honlapja: mediatabor.hu!

Akárhonnan indulunk… Tudós csajok beszámoló

Akárhonnan indulunk… Tudós csajok beszámolóFölsz Orsolya beszámolójában egy olyan nagyszerű előadóról ír, aki a Tudós csajok program keretén belül a diákoknak az egészségről és rákkutatásról tartott egy érdekes, színes és izgalmas előadást. Ismét egy élménnyel gazdagodtak a diákok és átértékelték, hogy miért is érdemes küzdeniük az életben.

Első 1 2 3 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság