Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Rekordot döntött a filmteszt

Rekordot döntött a filmtesztA DUE Médiahálózat és a Magyar Nemzeti Filmalap közös szervezésében 2018. február 28-án rendezték meg a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak című verseny középdöntőjét és döntőjét a budapesti Akvárium klubban.

Különleges csemege: AvantGarde!

Különleges csemege: AvantGarde!A Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés-színész osztályának az AvantGarde! című összeállításban a huszadik század terében és idejében utazhatunk, olyan színpadi alkotások mentén, melyek még 21. századi megjelenésükben is meghökkentőek.

„A kép-mutogató” - pályázati felhívás

„A kép-mutogató” - pályázati felhívásEngedd el a fantáziád és mutasd meg kreativitásodat! A kisfilmeddel napi jegyet nyerhetsz a VOLT Fesztiválra. Ha szereted az irodalmat, a szabad verset és a kreativitást, ez a pályázat biztos Neked szól.

A póráz két végén - Tudós csajok beszámoló

A póráz két végén - Tudós csajok beszámolóErdősi Boginál nincs olyan, hogy ne legyen otthon egy természettudományi témában, így volt ez az Etológiával is. Olvassunk bele milyen élményben volt része a Tudós csajoknak az etológusok előadásait hallgatva vagy éppen a kutyakiképző termek látogatása alkalmával.

Etológia, kutyakiképzés, szeparációs szorongás - Tudós csajok

Etológia, kutyakiképzés, szeparációs szorongás - Tudós csajokJázmin, aki a Tudós csajok táborát erősíti, az Etológiát, mint az egyik természettudományi ágat ismerhette meg közelebbről egy kicsit. A kutyákat mindenki szereti, de mi a helyzet akkor, amikor a kutyák viselkedési problémákkal küzdenek? Ismerkedjünk meg kicsit az Etológiával.

Tápszergyártól a világszínvonalú gyógyszergyárig - Tudós csajok

Tápszergyártól a világszínvonalú gyógyszergyárig - Tudós csajokGergely Gréti egy ifjú tudós csaj, aki egy nagyon izgalmas és felejthetetlen élmény alapú helyszínlátogatásról írt egy kis beszámolót. A lányok ámultak és csodálkoztak, hogy az Egis Tudományos és Technológia Központ milyen érdekességeket rejt magában. Egyszer mindenkinek el kell látogatnia oda!

Debreceni kolbász mellé debreceni sör? - Tudós csajok

Debreceni kolbász mellé debreceni sör? - Tudós csajokKalas Noémi és Kiss Luca Sára a Tudós csajok program keretein belül találkozhattak Rimaszombati Fruzsinával, a kalóriaszegény sör kifejlesztőjével. A lányok ezt az izgalmas témát, illetve az előadást amin részt vettek, szerették volna beszámolójukban az olvasók elé tárni. Sörözésre fel!

Berlin, Alexanderplatz fotóspróba CSAK duésoknak

Berlin, Alexanderplatz fotóspróba CSAK duésoknakLessünk be együtt a színház kulisszái mögé. Ha érdekel milyen egy fotóspróba, hogyan készülnek a produkció készítői, miként álmodta színpadra a darabot a rendező Kovács D. Dániel, regisztrálj a programra március 6-ig.

17 ezren vettek részt a Nagy Magyar Filmteszten - MEGVAN A GYŐZTES!

17 ezren vettek részt a Nagy Magyar Filmteszten - MEGVAN A GYŐZTES!A DUE Médiahálózat a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával és szakmai együttműködésével szervezte meg a Nagy Magyar Filmtesztet, amely elérkezett az országos versenyt lezáró döntőhöz. 2018. február 28-án a döntőbe jutott legjobb 24 versenyző mérte össze filmes tudását a budapesti Akvárium Klubban.

Út a négylábú barátaink fejében - Tudós csajok beszámoló

Út a négylábú barátaink fejében - Tudós csajok beszámolóGyányi Tímea a Tudós csajok tehetséggondozó program lelkes résztvevője az Etológiáról, azaz az állatok viselkedésének megismerésével foglalkozó természettudományi ágról, azon belül is az élményalapú helyszínlátogatásukról készült beszámolóját osztja meg az olvasókkal.

Színes programmal várunk a Filmteszt döntőjén

Színes programmal várunk a Filmteszt döntőjénRADICS PETI, CULTUREGEEKS, UNGDANI, BROADTEST, SZABÓ SIMON már biztos, hogy ott lesz a Nagy Magyar Diák Filmteszt döntőjén. Gyere el Te is! Mi már nagyon izgatottan várjuk az eseményt, reméljük, hogy holnap együtt játszhatunk és izgulhatunk Veled!

Állataink több titkot rejtenek, mint hinnénk – avagy mit is jelent az etológia

Állataink több titkot rejtenek, mint hinnénk – avagy mit is jelent az etológiaA Tudós csajok minden héten más természettudományi területtel találják szembe magukat. Rapatyi Anna beszámolójából most egy kicsit jobban megismerhetjük az Etológiát, ami egy csodálatos tudományág.

Első 1 2 3 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság