Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Színes programmal várunk a Filmteszt döntőjén

RADICS PETI, CULTUREGEEKS, UNGDANI, BROADTEST, SZABÓ SIMON már biztos, hogy ott lesz a Nagy Magyar Diák Filmteszt döntőjén. Gyere el Te is! Mi már nagyon izgatottan várjuk az eseményt, reméljük, hogy holnap együtt játszhatunk és izgulhatunk Veled!

Mi vár rád február 28-án, szerdán, ha eljössz a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak döntőjére?

Tervezett programrend:

13.00 óra– Megnyitjuk a kapukat az érkezők előtt, elindul a regisztráció. Ha játékos vagy, kérünk feltétlenül érkezz meg 13.40-ig!

14.00 óra– Bezáródnak a játékterem ajtajai, indul a középdöntő – ajtózárás után sajnos már nem áll módunkban senkit beengedni.

15.00 óra– Középdöntő vége, a tesztek javítása – ez idő alatt alkalmad lesz enni, inni, megtekinteni a kísérő rendezvényeket, melyek számos izgalmas pillanatot ígérnek: találkozhatsz a legmenőbb mai magyar vloggerekkel – Simonffy Peti, Radics Peti, CultureGeeks, Ungdani, BroadTest –, továbbá bepillanthatsz a maszk-készítés kulisszái mögé, megtudhatod, mi is történik egy castingon , illetve érdekes beszélgetésbe hallgathatsz bele a szerzői jogokról. Találkozhatsz Szabó Simonnal, akit a Pappa Pia-ban, vagy a Megdönteni Hajnal Tímeát című filmben láthattál, és kiderül majd, ki a nap meglepetésvendége. És persze álljon lövésre készen a telód kamerája egy jó kis selfie-re egész nap!

16.00 óra– A döntőbe jutottak neveinek kihirdetése után indul a döntő, ahol az izgalmas show végére kiderül, ki kapja az Iphone 8 telefont, mint fődíjat, illetve második és harmadik helyezettként a Samsung Galaxy A3 egyikét.

17.00 óra – Az ünnepélyes díjátadót követően pedig indulhat a már most rekordokat döntögető Valami Amerika 3 című film vetítése, amely körülbelül 18.30.-ig tart.

Ahogyan azt korábban is jeleztük, szeretettel várjuk a szülőket, barátokat kísérőként. Számukra érdekes kisfilmeket vetítünk a magyar film-remekekből válogatva és ők is ingyenesen részt vehetnek valamennyi kísérő rendezvényünkön.

Szóval döntőre fel, várunk Téged egy izgalmas, szórakoztató és nagyon is filmes rendezvénnyel az Akváriumban!

A középdöntő és döntő forduló helye és időpontja:

2018. február 28., szerda,

Akvárium Klub, 1051 Budapest, Erzsébet tér 12., 13.00-19.00 óra között.

A helyszín legkönnyebben az M2 és M3 metróval közelíthető meg. A versenyre feltétlenül hozz magaddal egy fényképes, személyazonosság megállapítására alkalmas okmányt. Az Akvárium büféjében lesz mód hot-dog és innivaló vásárlása, de hozd nyugodtan magaddal anyu szendvicsét is, semmi gond! Iskolai igazolást egész napra tudunk adni, szükség esetén a kísérőknek is. (a DUE-pultnál megkaphatod)

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság