Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Ismerd meg a Hintalovon Gyermekjogi Alapítványt!

Ismerd meg a Hintalovon Gyermekjogi Alapítványt!A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány küldetése a Magyarországon élő gyerekek jogainak érvényesítése és támogatása. 2019. január, DUE Online.

Tényleg rólunk szól

Tényleg rólunk szólFigyelemfelhívó cím a mosolygós fejjel, rózsaszín plakát női mellekkel, egy lány lila hajjal: ez talán nem mindennapi. A problémák azonban, melyekkel Schwechtje Mihály filmje foglalkozik, sajnos egyre inkább. 2019. május, DUE Online.

Remélem legközelebb sikerül meghalnod :-) interjú a rendezővel

Remélem legközelebb sikerül meghalnod :-) interjú a rendezővelSchwechtje Mihály korábban az HBO Terápia című sorozatának 3. évadában volt az egyik rendező. Első nagyjátékfilmjébe remekül ábrázolja a kamaszok világát. Terítékre kerül benne szerelem, szexualitás, és online zaklatás. Ez a Remélem legközelebb sikerül meghalnod :) 2019. március, DUE Online.

Szexuális zaklatás

Szexuális zaklatásA márciusi DUE Tallózóban az online szexuális kizsákmányolással foglalkoztunk bővebben, ahol fontos forrásunk volt a Childnet, a Kék Vonal, a Save the Children és a UCLan szervezetek közös kutatása, a Project de Shame. 2019. március, DUE Online.

A világos oldal

A világos oldalAnna tanácstalanul állt a folyosón. Ez az előadás az osztályfőnöki órán a zaklatásról... Épp mintha róla beszélt volna az a rendőr, de mégsem. 2019. január-február.

Remélem legközelebb sikerül meghalnod :) - ajánló

Remélem legközelebb sikerül meghalnod :) - ajánlóAz online zaklatást már filmen is feldolgozták. A filmsomnia.hu készített interjút a "Remélem legközelebb sikerül meghalnod :)" rendezőjével. Az interjút a témánkhoz kapcsolódása miatt rendelkezésünkre bocsátották. 2019. június, DUE Online.

Korosztályos probléma az online zaklatás?

Korosztályos probléma az online zaklatás?Bezzeg az én időmben.. ezzel már a padlás is tele, és ezt a filmrendezők és szakemberek is felismerték. Schwechtje Mihályt is ez sarkallta a filmje elkészítésére, dr. Gyurkó Szilviát pedig az alapítványa létrehozására. 2019. június, DUE Online.

Videóval hívják fel a figyelmet az online zaklatásra

Videóval hívják fel a figyelmet az online zaklatásraKisfilmmel hívja fel a figyelmet az Europol az online zaklatásra. 2019. április, DUE Online.

Búcsúzunk Baló Györgytől

Búcsúzunk Baló GyörgytőlMeghalt Baló György televíziós szerkesztő, műsorvezető,Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró.

Nemzetei Civil Akadémia 2019 összefoglaló

Nemzetei Civil Akadémia 2019 összefoglalóTöbb mint 50 különböző egyesület képviselőinek tartott kommunikációs képzést a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete az elmúlt hónapban. A négy alkalomból álló képzéssorozat célja az volt, hogy civil szervezeteknek nyújtsunk egy intenzív tanfolyamot.

Nemzeti Civil Akadémia beszámoló IV.

Nemzeti Civil Akadémia beszámoló IV.A négy részből álló rendezvénysorozat ingyenes kommunikációs képzést nyújtott civil szervezetek számára a Diák-és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete, amelyen 50 ember vett részt.

Filmteszt Helpdesk: Apró mesék

Filmteszt Helpdesk: Apró mesékÚj történelmi film a magyar filmvilágban. Március 14-én mutatták be az Apró mesék-et! Egy lendületes, komikus, de cseppet sem lassú magyar filmmel találkozhatunk a mozikban.

Első 1 2 3 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság