Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Légy DUE tag, legyen sajtóigazolványod!

Légy DUE tag, legyen sajtóigazolványod!Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tábortalálkozó és médianap a Helyi kincs workshopon

Tábortalálkozó és médianap a Helyi kincs workshoponItt az idő, hogy találkozzanak a nyári tábor lakói, és közösen elevenítsék fel emlékeiket az év legjobb 10 napjáról. Erre szeptember 27-én, szombaton kínálunk egy lehetőséget a Helyi kincs szakszeminárium és workshop keretében. Te se maradj le, találkozz Trokán Nórával!

Újra Nagy Diák IQ-teszt!

Újra Nagy Diák IQ-teszt!Nem kell sokat várni, hiszen szeptember 15-től ismét kitöltheted a Nagy Diák IQ-teszt online változatát. A háromfordulós vetélkedő decemberig tart az értékes nyereményekért.

Idén is meghirdeti Filmpályázatát az OHÜ

Idén is meghirdeti Filmpályázatát az OHÜÚjra meghirdeti Filmpályázatát az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ). Az immár második alkalommal megvalósuló megmérettetés, amelynek mottója: „Egyedül nem megy!” A legjobb fiatal alkotókat majd kétmillió forinttal díjazzák.

Újra nyitva a DUE-iroda

Újra nyitva a DUE-irodaVéget ért a DUE-iroda nyári pihenője. Augusztus 25-től újra szeretettel várjuk jelenlegi és leendő tagjainkat. A szünet alatt érkezett leveleket, kérdéseket igyekszünk minél hamarabb megválaszolni.

A DUE Médiaügynökség gyakornokot keres azonnali kezdéssel

A DUE Médiaügynökség gyakornokot keres azonnali kezdésselItt a lehetőség, hogy elméleti tudásod mellé gyakorlati tapasztalatot szerezz a médiában. Csatlakozz gyakornokként a DUE Médiaügynökséghez! Szeptember 12-ig várjuk jelentkezésedet.

Herkulestől a Gyulai várig a 45. Debreceni Virágkarneválon

Herkulestől a Gyulai várig a 45. Debreceni VirágkarneválonVirágvárossá változott augusztus 20-án Debrecen. Idén 45. alkalommal vonultak fel a virágkocsik és az azokat kísérő művészeti csoportok a cívisvárosban. Ezúttal tizenöt kompozíciót láthattak a debreceniek és az ide látogató több tízezer turista.

Szezonzáró Quimby-koncert a Parkban

Szezonzáró Quimby-koncert a ParkbanA Budapest Park Nagyszínpadán lép fel szeptember 6-án a Quimby. Te se maradj le a legjobb nyárzáró programról!

Senáék is a Parkban búcsúznak a nyártól

Senáék is a Parkban búcsúznak a nyártólAz Irie Maffiával is méltó módon köszönhetsz el a nyártól augusztus 30-án a Budapest Parkban.

Vad Fruttik nyárzáró a Parkban

Vad Fruttik nyárzáró a ParkbanUtoljára válthatsz jegyet idény nyáron a Vad Fruttik koncertjére a Budapest Parkba. Te is legyél ott augusztus 29-én!

Ilyen volt Afrika

Ilyen volt AfrikaFergeteges ünnepi koncertet adott augusztus 8-án a KFT zenekar meghívott vendégeivel a Budapest Parkban.

Szeptemberben nyitja kapuit az Élet Akadémia

Szeptemberben nyitja kapuit az Élet AkadémiaÉlet Akadémia néven, a fiatalok sikeres pályaválasztását segítő, egyedülállóan komplex program indul Budapesten szeptemberben.

Első 1 2 3 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság