Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Légy DUE tag, legyen sajtóigazolványod!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Az új tanévben is várja új tagjait a DUE. Egyesületünkben az éves  tagságot októberben kell megújítani, de aki szeptemberben csatlakozik hozzánk, annak tagsága jövő október végéig, azaz 13 hónapig él. Diákok rendkívüli kedvezménnyel válthatják ki a DUE sajtóigazolványt, mely egy fényképes plasztik kártya. A kártya segítségével nem csak itthon, hanem külföldi utak alkalmával is különleges bánásmódban részesülhetsz, ha például egy-egy nevezetességről szeretnél írni.

Az igazolvány ezen felül vásárlási kedvezményeket is biztosít, országszerte rengeteg helyen, és a kedvezményadók listája szinte naponta bővül. Vásárolhatsz olcsóbban gyorsétteremben, benzinkútnál, sportboltban, virágosnál, papírboltban, utazási irodánál, és még számtalan helyen, amelyeket megtalálsz a www.due.hu weboldalunkon.

Az egyesület tagjai, családtagjaik és barátaik rendkívül kedvező tarifájú mobilelőfizetést is kaphatnak. Keresd a honlapunkon, a www.due.hu oldalon a DUE-mobil menüpontot, hogy ne maradj le az új lehetőségekről!

A DUE éves tagdíja 3.600 Ft, 24 év alattiak a DUE sajtóigazolványt további 600 forintért igényelhetik.

Kattints ide a tagjelentkezési adatlap kitöltéséhez!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság