Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Madness, Kelis, Bloody Beetrots, Leningrád - újabb nevek a Szigeten

Madness, Kelis, Bloody Beetrots, Leningrád - újabb nevek a SzigetenTucatnyi újabb névvel jelentkezett a Sziget, jön például a “ska egyik ékköve”-ként titulált Madness, Sir Bob Cornelius Rifo, DJ elektronikus zenei projektje, a The Bloody Beetroots, az amerikai popcsillag, Kelis, a ska-punk vonalon orosz népzenei elemekkel mozgó Leningrád és sokan mások.

Ha Debrecen, akkor virágkarnevál!

Ha Debrecen, akkor virágkarnevál!Szinte hihetetlen, de a mára fesztivállá fejlődött Debreceni Virágkarnevált 1966 óta rendezik meg. Az Európában is egyedülálló felvonulásra félmillió látogató érkezik, így nem csoda, hogy az egynapos karnevál egyhetes programmá nőtte ki magát.

Werk Cross Media Műhely (WCM)

Werk Cross Media Műhely (WCM)Érdekel a közösségi média, a televíziózás és az online média világa? Itt a lehetőség, hogy profi szakemberektől sajátítsd el az alapokat, és te megad is tartalomkészítővé válj. A jelentkezéshez elég az érettségid megléte, a képzés nem korhatárhoz kötött!

Punnany Massif 11

Punnany Massif 11Születésnapi koncerttel vár az egyik legnépszerűbb hazai együttes a Budapest Parkban. Hagyd kint a valóságot július 25-én!

A brazil kulturális miniszter után szenegáli kollégája a Veszprémfeszt színpadán

A brazil kulturális miniszter után szenegáli kollégája a Veszprémfeszt színpadánA VeszprémFest több kiválóságot köszöntött már a színpadon, jobbnál jobb előadóművészeket, akik olykor komoly tisztségeket is betöltenek. Idén Gilberto Gil brazil kulturális miniszter után szenegáli kollégája Youssou Ndour adott koncertet.

Találkozunk 355 nap múlva - véget ért a Médiatábor

Találkozunk 355 nap múlva - véget ért a MédiatáborÚjra eltelt 10 nap, vége a 34. Médiatábornak. A fiatalok nehezen hagyták ott Balatonfenyvest és persze régi, valamint új barátaikat.

Megválasztották a Tábor emberét

Megválasztották a Tábor emberétSzínes, a táborlakók rendezte és vezette gálaműsor köszöntötte az idei nyári tábor legjobbját, akit a pénteki szavazáson választottak meg a fiatalok. Az estét az Open Stég koncertje zárta.

A barátságos háború napja

A barátságos háború napjaA megszokott munkával töltötték 6. napjukat a DUE táborozói. A nap végén számháború és bográcsos lecsó várt a fiatalokra.

Egynapos alkalmi csoportok: Nagy Kreatív Nap a Médiatáborban

Egynapos alkalmi csoportok: Nagy Kreatív Nap a MédiatáborbanA 34. Médiatábor lakóit mély vízbe dobták vezetőik. A fiatal diákmédiásoknak segítség nélkül kellett projekteket készíteniük.

Kiszel Tünde segített a Nagy Kreatív Napon

Kiszel Tünde segített a Nagy Kreatív NaponA médiaszemélyiség a balatonfenyvesi 34. Médiatáborban a szerdai Nagy Kreatív Napon segített a „Mindent elsöprő vihar” csoport tagjainak. A fiatalok egy fikciós rádióműsort készítettek 2042-ről.

Maratoni mustra a negyedik napon

Maratoni mustra a negyedik naponA balatonfenyvesi Médiatáborban első alkalommal szemlézték a keddig elkészített produktumokat. A felkért értékelők nem rejtették véka alá véleményüket.

Kövesd a 34. Médiatábor csoportjainak munkáját!

Kövesd a 34. Médiatábor csoportjainak munkáját!Minden egy helyen. Alábbi cikkünkben a diákmédiások valamennyi internetes felületét összegyűjtjük.

Első 1 2 3 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság