Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A barátságos háború napja

A megszokott munkával töltötték 6. napjukat a DUE táborozói. A nap végén számháború és bográcsos lecsó várt a fiatalokra.

Fotó: Erdélyi Mónika

 

A Reggeli Ébresztő Műsort a FotoShock csoport szerkesztette. Alaposan megviccelték a csoporttagok a táborlakókat csütörtök reggel. Műsorukat 7 órakor kezdték a megszokott 7:30 helyett. Néhány fiatal szóvá is tette a csínyt, mely nem nyerte el tetszésüket. A délelőtt csoportfoglalkozásokkal telt. A 34. Médiatáborba látogatott Trömböczky Napsugár, a Hetedhét Gyerekhíradó műsorvezetője, aki az Arnold és a Mókusok csoport munkáját segítette a nap folyamán televíziós műsoruk forgatása alatt.

A szabadon választható kurzusok továbbra sem maradhattak el a délutáni órákban. Szelényi Pista, a hangkultúra csoport egyik vezetője meghívását elfogadva előadást tartott a társalgóban Lukács Peta, a Bikini gitárosa.

A vacsora előtti számháborúban a zöldek csaptak össze a fehérekkel. Az utóbbi csapat 2:1-re nyerte a barátságos, jó hangulatban zajló háborút. Ahogy a 2013-as nyári táborban, így idén is Klebercz Kriszta szakmai vezető irányította a bográcsos lecsó elkészítését. Amíg főtt a táborozók és vezetőik étele, a Lecsó FM adása szólt a hangszórókból.

Az esti szabadfoglalkozás keretében az érdeklődők részt vehettek Kelemen Luci, a Kommposzt csoport tagja verses estjén.

Kövesd te is a csoportok munkáját a linkre kattintva!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság