Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Friss és ropogós az októberi DUE Tallózó

Friss és ropogós az októberi DUE TallózóA 2014/15-ös tanév második DUE Tallózója is remek cikkeket és ajánlókat tartalmaz. Minden fontosat összegyűjtöttünk benne, ami számít!

Ünnepeljük együtt a 25 éves DUE-t!

Ünnepeljük együtt a 25 éves DUE-t!A DUE fennállásának 25. évfordulóját ünnepeljük 2014. november 22-én, Budapest szívében. Az ünnepi rendezvényen szubjektív visszaemlékezésekkel és meglepetésekkel idézzük fel egyesületünk negyed évszázadát.

DUE-év forduló – Hosszabbítsd meg tagságodat!

DUE-év forduló – Hosszabbítsd meg tagságodat!DUE-tagságod október 31-én lejár. Hosszabbíts időben, hogy még a tagság lejárta előtt megkaphasd az érvényesítő matricád, és jövőre is részt vehess a DUE programjain, használd a sajtóigazolvány nyújtotta kedvezményeket.

DUE KGB a Bűvösvölgyben

DUE KGB a BűvösvölgybenA DUE Kulissza Gerilla Brigádja ezúttal a budapesti Bűvösvölgybe invitálja az egyesület tagjait és a média iránt érdeklődő fiatalokat. Az egész napos interaktív programsorozat bepillantást enged az intézmény alkotómunkájába, sőt saját médiatartalmak előállítására is lehetősége van a résztvevőknek.

Helyi kincsek az Iskolában

Helyi kincsek az IskolábanFolytatta tavaszi nagy sikerű ismeretátadását a DUE. Szeptember 27-én az Iskola! nevű közösségi tér adott otthont a Helyi kincs szakszeminárium és workshop című egész napos rendezvénynek.

Tahitótfalu lovasa nyerte a Nemzeti Vágtát

Tahitótfalu lovasa nyerte a Nemzeti VágtátTahitótfalu színeiben Molnár Gyöngyi és lova Iceman nyerte 2014-ben Nemzeti Vágtát, melyet a budapesti Hősök terén rendeztek szeptember 20–21-én.

Kattanj rá a szeptemberi DUE Tallózóra!

Kattanj rá a szeptemberi DUE Tallózóra!A tanév első DUE Tallózójában olvashatod a Trokán Nóra színésznővel, a második Nagy Diák IQ-teszt háziasszonyával készült interjúnkat és sok más érdekes cikket. A 34. Médiatábor írásaiból is szemezgettünk.

Elindult a második Nagy Diák IQ-teszt

Elindult a második Nagy Diák IQ-tesztA Diákhitel Központ keresi Magyarország legintelligensebb diákjait! Tudod, mennyi az IQ-d? Mérd meg a Diákhitel játékában, és vegyél részt egy nagyszabású, országos IQ-vetélkedőn! A tesztet szeptember 15. és november 9. között töltheted ki.

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia – megnyitó szeptember 27-én

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia – megnyitó szeptember 27-énA DUE szeptember 27-én nyitja meg civil szervezeteknek rendezett programsorozatát a budapesti Iskolában. A rendezvény célja, hogy a szervezők személyes konzultáció keretében felmérjék a civilek igényeit, ezáltal hatékonyan és problémaorientáltan hirdethetők meg az előadások.

Ősszel is a helyi kincsek nyomában

Ősszel is a helyi kincsek nyomábanA DUE szeptember 27-én rendez szakszemináriumot és workshopot a Sajtófesztivál Helyi kincs – légy a vendégünk! pályázat indulóinak, valamint minden érdeklődő fiatalnak a vidéki turizmus jegyében.

A szeptemberi Tallózó címlápján: Trokán Nóra

A szeptemberi Tallózó címlápján: Trokán NóraA 2014/15-ös tanév első DUE Tallózója napokon belül elérhető lesz online, jövő héten pedig kézbe is vehetitek. A címlapon Trokán Nóra, a második Nagy Diák IQ-teszt háziasszonya látható.

"Bölcs embernek ló való, mert lóvá tesz az ember, s emberré a ló"

A Nemzeti Vágtát idén hetedik alkalommal, szeptember 19–21. között rendezik meg. A programsorozaton több száz település képviselteti magát.

Első 1 2 3 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság