Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Mi történik a DUE-táborban? 3. rész

Mi történik a DUE-táborban? 3. részA médiatáborban olyan dolgokra leszel képes, amelyek elvégzésére most teljesen alkalmatlannak tartod magad.

Mi történik a DUE-táborban? 2. rész

Mi történik a DUE-táborban? 2. részTalán túlzásnak tűnik, de a régi táborozók tudják, hogy csoportvezetőt választani a DUE-táborban: na, az egy életre szóló döntés is lehet.

Mi történik a DUE-táborban? 1. rész

Mi történik a DUE-táborban? 1. részAz egri DUE-tábor semmi máshoz nem hasonlítható programokat és élményeket tartogat neked, amikre fel kell készülnöd.

Fun Fest 2014

Fun Fest 2014Vár Balatonföldvár, a fellépők, a programok, a sport, a Balaton, a zene vagy a Fun Fest hangulat csábít a leginkább? A Funfest az eddigi fesztiváloktól eltérően nem csak a zenéről és a buliról szól: itt helyet kap a sport, a környezetvédelem és a jótékonyság is!

Gyakran ismételt kérdések a DUE-táborról

Gyakran ismételt kérdések a DUE-táborrólRövid és őszinte válaszok arról, hogy mi a DUE-tábor, és mi nem.

Senaék is Zamárdit választják

Senaék is Zamárdit választjákAz egyik legjobb magyar koncertzenekarral, az Irie Maffiával is találkozhatsz az idei Balaton Soundon. Mikor és hol? Július 12-én 17:30-kor a MasterCard Nagyszínpadon.

Ötven nap, és jön a SOUND

Ötven nap, és jön a SOUNDÚjabb jeles névsorral jelentkezik a MasterCard Balaton Sound, köztük a többszörös világelső DJ, Armin van Buuren, a kirobbanó formában lévő DJ-páros, Dimitri Vegas & Like Mike vagy az ausztrál slágergyáros duo, a Nervo. Hernan Cattaneo és Nick Warren egyszerre lépnek a Sound Nagyszínpadára.

Apa, kezdődik! – Balaton Sound 2014

Apa, kezdődik! – Balaton Sound 2014Téged is vár a Balaton hangja, a Balaton Sound Zamárdiban 2014. július 10–13. között. Sztárfellépők, nonstop buli, örök nyár és Balaton: mindez egy helyen. Közeleg a nap!

Suli off, DUE on

Suli off, DUE onA 2013/2014-es tanév június 13-án véget ért. A DUE ajtaja azonban egészen augusztusig változatlanul nyitva áll előttetek.

Mi történik a Sajtófeszt után?

Mi történik a Sajtófeszt után?Az idei Tehetségkutató Diákmédia Pályázat eredményhirdetésén, a 21. Sajtófesztiválon több kategóriában is a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakos hallgatói állhattak fel a dobogó valamely fokára. Mészáros Virág, a nagydorogi fotóstehetség pedig másodjára lett Az év diákfotósa.

Veres Zoltán műrepülő az Open Road Fest egén

Veres Zoltán műrepülő az Open Road Fest egénAmíg a földet a kétkerekű gépek rengetik az Open Road Festen, addig a levegőt Veres Zoltán hasítja majd. Idén júniusban ismét tiszteletét teszi a Harley-Davidson Open Road Fest-en, ezúttal pénteki (június 6.) napon, 17:30-kor kell szemünket az égre szegezni.

Komponál(l) a Class FM Morning Show-ja az Harley Fesztiválon

Komponál(l) a Class FM Morning Show-ja az Harley FesztiválonNem mindennapi módon indul az idei Open Road Fest – a szerda hajnali levonuló bandát nem lehet majd eltéveszteni. Idén Balázsék a Balaton hullámain ringatózva vezetik a reggeli műsort, és hajóznak le Alsóörsre, a fesztivál helyszínére – egy zenekarral a tetőn.

Első 1 2 3 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság