Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Komponál(l) a Class FM Morning Show-ja az Harley Fesztiválon

Nem mindennapi módon indul az idei Open Road Fest – a szerda hajnali levonuló bandát nem lehet majd eltéveszteni. Idén Balázsék a Balaton hullámain ringatózva vezetik a reggeli műsort, és hajóznak le Alsóörsre, a fesztivál helyszínére – egy zenekarral a tetőn.

A Class FM Morning Show-ja eddig is híres volt arról, hogy szokatlan adásokkal is jelentkezik, mozgó járművekről vagy épp a levegőből indítva a reggelt. Ilyen azonban még nem volt! 

Június 4-én a Balaton hullámhosszán indul az Open Road Fest a Class FM Morning Show-jának élő adásával, nem is akárhogy. Az egész stúdió egy konténerben utazik majd, a konténer pedig hajnali 6-kor indul Siófokról, ahonnan komp szállítja a műsorvezetőket Tihanyba, majd kerekeken haladnak tovább és indítják a fesztivált Alsóörsön. A kompon természetesen van még néhány kiadó hely, hogy a rajongók és elszánt fesztiválozók is együtt utazhassanak.

Egy hely viszont már biztosan elkelt, a kamion tetején ugyanis szintén lesz utas: A Hooligans zenekar teljes felszereltséggel utazik majd a tetőn, és míg a konténer a kompon, a komp pedig a Balaton hullámain ringatózik, ők legnagyobb slágereiket játsszák a hallgatóknak. Fergeteges levonulás egy fergeteges fesztiválra!

A nap programja röviden (szerda, június 4.):

05:45 Találkozó, gyülekező Siófoki Kikötő, hajó állomás.

06:00 Indul a MORNING SHOW

06:15 Indulás Siófokról, irány a Balaton!

09:00 Révbe érés Tihanyban, közúton tovább Alsóörsre

09:15 Gyalogosan érkezők visszaindulnak hajóval Siófokra

Az őrületes kompos-motoros levonulásnak még részese lehet bárki, aki gyalogosan csatlakozik a menethez, illetve a gyorsan jelentkezők akár saját motorral is jöhetnek (csak szóló motorral, trike-al nem). Kérjük, hogy a jelentkezési szándékodat a csuli@hog.hu e-mail címen jelezd minél előbb! Sajnos a komp csak 20 motorost tud befogadni, ezért érdemes igyekezni!

Kapcsolj te is június 4-én reggel a Class FM-re, hogy fültanúja lehess az alsóörsi levonulásnak, sok jó zenével és motorzúgással. Kövessétek ti is az adást, vagy pattanjatok motorra és adjunk egy igazán impozáns kíséretet a kamionnak és indítsuk együtt a 15. jubileumi Open Road Fest-et!

További folyamatosan frissülő információk a fellépőkről és a programokról a fesztivál hivatalos Facebook (www.facebook.hu/openroadfest) oldalán, valamint a www.openroadfest.hu oldalon.

Ne maradj le semmiről, hiszen mindenkiben van egy kis Harley!

(Forrás: openroadfest.hu)

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság