Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Humorral fűszerezett Sajtófesztivál

Humorral fűszerezett SajtófesztiválLitkai Gergely Karinthy-gyűrűs humorista, forgatókönyvíró és főszerkesztő elfogadta meghívásunkat a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra, így személyesen is lehetőséged lesz találkozni vele május 16-án a budapesti Millenárison.

A külpolitika elismert szakértője is a DUE-t választja

A külpolitika elismert szakértője is a DUE-t választjaEgészen biztosan ott lesz az idei Sajtófesztiválon Al Ghaoui Hesna magyar riporter, akit konfliktuszónákból adott tudósításai tettek széles körben ismertté. Tarts velünk te is, és tedd fel kérdéseidet május 16-án!

Akrobatikus rock’n’roll nyitja a Sajtófesztivált

Akrobatikus rock’n’roll nyitja a SajtófesztiváltHa a média világa mellett a tánc iránt is érdeklődsz, vagy csak egy igazán vérpezsdítő produkcióra vágysz, ne hagyd ki a májusi Sajtófesztivált!

Találkozz Novodomszky Évával a Sajtófesztiválon!

Találkozz Novodomszky Évával a Sajtófesztiválon!Idén a 21. Sajtófesztivál vendége lesz Novodomszky Éva is, aki elfogadta meghívásunkat az eseményre, így személyesen is feltehetitek kérdéseiteket az elismert és népszerű műsorvezetőnek.

Közgyűlési meghívó

Közgyűlési meghívóA DUE elnöksége összehívta a DUE évi rendes közgyűlését 2014. május 8-ra. A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni, mely a megjelentek létszámától függetlenül érvényes. Az új közgyűlés időpontja 2014. május 16. 18.00 óra, Millenáris Park D csarnok.

Repjegy, pénz, sajtóigazolvány

Repjegy, pénz, sajtóigazolványMiért érdemes érvényes DUE-sajtóigazolvánnyal rendelkezned? Amellett, hogy a DUE tagjai közé tartozol, sokat tudsz vele spórolni. Októberben Barcelonában jártunk.

Buda Márton, a 21. Sajtófesztivál délutáni házigazdája

Buda Márton, a 21. Sajtófesztivál délutáni házigazdájaMádai Vivien mellett Buda Márton lesz a május 16-i Sajtófesztivál házigazdája. A rádiós szakember hangjával a Petőfi és a DUE Rádióban találkozhattok.

Mi zajlik a tantermekben?

Mi zajlik a tantermekben?Sosem jártál még diákújság szerkesztőségében? Vagy igen, de az is csak a sajátod volt? Mi hatalmas újságírókkal teli irodák helyett inkább fiatal szerkesztőségekbe látogatunk. (És a fiatal alatt értjük azt is, hogy nem rég indultak, illetve azokat a csoportokat, amiknek tagjai tényleg nagyon ifjúk.)

A ByTheWay is ott lesz a 21. Sajtófesztiválon!

A ByTheWay is ott lesz a 21. Sajtófesztiválon!Előzetes kérdőíves felmérésünk alapján a ByTheWay volt az a csapat, akit a legtöbben látni és hallani szerettetek volna a Sajtófesztiválon. Ne hagyjátok ki a lehetőséget, mert most kéréseteknek megfelelően személyesen találkozhattok velük május 16-án a budapesti Millenáris Park D csarnokában!

Sportújságíró Diákolimpia Pályázat

Sportújságíró Diákolimpia PályázatSzereted a sportot? Írj, fotózz, forgass! Legyél te a Diákolimpia legjobb sporttudósítója! Készíts írott vagy képes beszámolót a Diákolimpia országos döntőiről a hozzád legközelebbi helyszínen 2014. április 1. és június 3. között.

Játssz holnap estig strasbourgi utazásért!

Játssz holnap estig strasbourgi utazásért!Elindult a tavaszi EUROSCOLA-játék, melyen középiskolák indulhatnak, és 24 fős csapatok nyerhetnek strasbourgi utazást. A versenyidőszak április 15-ig tart.

Mádai Vivien a 21. Sajtófesztivál délelőtti háziasszonya

Mádai Vivien a 21. Sajtófesztivál délelőtti háziasszonyaAz idei Sajtófesztiválon Mádai Viviennel is találkozhatsz, aki a rendezvény délelőtti műsorvezetője lesz.

Első 1 2 3 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság