Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A Nemzeti Színházban jártunk

A Nemzeti Színházban jártunkAz idén utoljára tartott a DUE sajtólátogatást. Kulissza Gerilla Brigádunk a budapesti Nemzeti Színházat látogatta meg, ahol megnézte a Johanna a máglyán című előadást is december 11-én.

„Fiatalosságot, bátorságot, vagányságot szeretnék látni”

„Fiatalosságot, bátorságot, vagányságot szeretnék látni”1996-ban ismerkedett meg a DUE-val, mára pedig az egyesület legaktívabb tagjai közé tartozik. Parlamenti tudósító, de mellette van ideje túrákat, karitatív akciókat, és még sok minden mást szervezni. Őszintén megmondja, ha valami nem tetszik neki, de akkor is szól, ha valami nagyon jó.

Nagy Diák IQ-teszt döntő: tudd meg, hány pontot értél el!

Nagy Diák IQ-teszt döntő: tudd meg, hány pontot értél el!A Nagy Diák IQ-teszt döntőjén közel 200-an vettek részt, akik közül egy fiú és egy lány nyerte el a Magyarország legintelligensebb diákja címet, és egy-egy iPod Minit a Diákhitel Központ jóvoltából 2013. december 5-én. Ha kíváncsi vagy a pontszámodra, táblázatunkból kiderítheted.

Ajándékozz élményt: Első Emelet koncert

Ajándékozz élményt: Első Emelet koncertFolytatjuk ajándékötleteink sorát: szintén jó szülői meglepetés a december 28-i Első Emelet koncertre jegyet szerezni a Budapest Sportarénába.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2014 - pályázati kiírás

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2014 - pályázati kiírásA DUE 2014-re is meghirdeti Tehetségkutató Diákmédia Pályázatát. Ezúttal is 8 kategóriában lehet pályázatot beküldeni, melynek meghosszabbított beadási határideje 2014. március 17. Az eredményhirdetésre és az ünnepélyes díjátadóra 2014. május 16-án kerül sor 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

Budapesti piactúra

Budapesti piactúraKétnapos ismeretátadás keretében tartott szakirányú továbbképzést tagjainak a DUE Médiahálózat. A program részeként szakmai előadásokat, kézműves foglalkozást és terepgyakorlatot rendeztek.

Megjelent a decemberi DUE Tallózó

Megjelent a decemberi DUE TallózóTermészetesen a DUE Tallózó is készül a karácsonyra és az év végére. Felidézzük 2013. legjobb és leggyengébb filmjeit, tippeket adunk az ünnephez és az ajándékokhoz. Címlapinterjúnkat Tompos Kátyával készítettük, akit most nem csak a színházban, hanem a moziban és saját koncertjén is láthatsz.

2013-ban is ez volt a DUE

2013-ban is ez volt a DUEA végéhez közeledik egy újabb esztendő, így december 5-én megtartottuk a hagyományos DUE-karácsonyváró évbúcsúztató rendezvényt, melyen egyesületünk tagjai és barátaink vettek részt. Az est folyamán több jutalom és a Kaczián Gábor-emlékdíj is gazdára talált.

Herczeg Zsolt, az első Kaczián Gábor-emlékdíjas

Herczeg Zsolt, az első Kaczián Gábor-emlékdíjasA 2013-as DUE-karácsonyon a DUE elnöksége első alkalommal adta át a Kaczián Gábor-emlékdíjat. Az egyesület kiemelkedő közösségi munkát végző tagjának járó díjat Herczeg Zsolt, az elnöki tanácsadó testület tagja kapta meg.

2013 IQ-bajnokai a Nagy Diák IQ-teszten

2013 IQ-bajnokai a Nagy Diák IQ-tesztenMinden századik ember rendelkezik 135 pont feletti IQ-val. 200 ilyen kivételes képességű magyar fiatal versengett egy délutánon át, hogy eldöntsék, kik lesznek 2013 IQ bajnokai, azaz kik nyerik 2013-ban a Nagy Diák IQ-tesztet.

Vidék a városban diákújságíró szakmai workshop

Vidék a városban diákújságíró szakmai workshopKarácsony előtt a vidékkel való ismerkedésre hívjuk a fővárosi diákújságírókat. December 5-én és 6-án a termékek helyi piacra jutásával kapcsolatos előadásokon és terepgyakorlaton vesznek részt az érdeklődők a közösségi kezdeményezéseket felkaroló, és közismert termelői piacot működtető Szimplában.

Nagy Diák IQ-teszt: döntő csütörtökön

Nagy Diák IQ-teszt: döntő csütörtökönDecember 5-én, csütörtökön kiderül, ki nyerte a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat által meghirdetett első országos ifjúsági IQ-bajnokságot, a Nagy Diák IQ-tesztet. A vetélkedőn 15 ezer fiatal próbálta minél eredményesebben kitölteni az online IQ-tesztet.

Első 1 2 3 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság