Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Feltörekvő technológia

Feltörekvő technológiaAzt mindenki tudja, hogy nem mindig dolgozhatott a DUE-tábor olyan technikai eszközökkel, mint most. Abba pedig belegondolni is nehéz, mi lenne velünk a Reggeli Ébresztő Műsor alatt egyetlen egyszerű URH-s mikrofonnal. Kuti Sándorral, a tábor veterán műszaki vezetőjével képzeletben 1982-be repültünk

Facebook postok a tábor után

Facebook postok a tábor utánÜresnek és mégis boldognak érzi magát az ember a DUE-tábor után. Erről tanúskodnak a táborlakók bejegyzései a Facebook és a DUE Online üzenőfalán. Válogatás az élményfröccs utáni másnaposság spontán mondataiból.

Csúcs!technika a táborban

Csúcs!technika a táborbanTámogatóinknak és aktivistáinknak köszönhetően tízgépes internetes lapszerkesztőség, valamint élő közvetítésre is alkalmas rádió, illetve tévéstúdió segíti a diákújságírók munkáját a DUE-táborban. Indítunk technikus csoportot is!

Cupido DUE

Cupido DUENégy pár, nyolc személyiség, millió ajándék, bók, még több emlék. Fiatalon fejest ugrik az ember a szerelembe, és nem tudhatja mi vár rá. Most kiderül, mi várt rájuk.

Az internet sem mindig segít

Az internet sem mindig segítKristóf György elsősorban azért érkezett Balatonfenyvesre a közeli Fonyódról, hogy csekély, ám annál érdekesebb betekintést adjon az újságírói szakma azon szeletéről, amely a sporttal, a sportolókkal foglalkozik. A Magyar Hírlap friss munkatársával előadása után ültünk le beszélgetni.

Nemzetközi konferenciát szervezett a DUE

Nemzetközi konferenciát szervezett a DUEA magyar soros európai uniós elnökség témájában tartott találkozót a Sajtófesztivállal párhuzamosan a DUE külügyi szekciója. A résztvevők uniós országok fiatal újságírói voltak, akik panelbeszélgetéseken és szakértők által tartott előadásokon ismerték meg az elnökség működésének rendszerét.

Közgyűlési meghívó 2011.

Közgyűlési meghívó 2011.A DUE elnöksége összehívta a DUE évi rendes közgyűlését. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2011. május 3. 17.00 óra, DUE- iroda (1148 Budapest, Örs vezér tér 11.). A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni, amely a megjelentek létszámától függetlenül érvényes.

Húsz év táborai

Húsz év táboraiHerczeg Zsolt, a DUE Elnökségi Tanácsadó Testületének tagja elhatározta, hogy összegyűjti az összes DUE-tábor mindahány csoportnevét (a jogelődöket is beleszámítva) 1983-tól napjainkig. Íme!

Kezdhetjük?

Kezdhetjük?Voltál már táborban? És ebben? Ha még nem, akkor nyugodtan felejtsd el, ami a tábor szóról eddig eszedbe jutott. Persze, biztosan egy kajaktábor vagy angol nyelvű pónilovas tábor is hatalmas élmény, de itt valami egészen más fog történni.

Esti Showder a DUE-val - péntekig jelentkezhetsz!

Esti Showder a DUE-val - péntekig jelentkezhetsz!Ismét egy jó programra juthatsz el a DUE-val: jövő szerdán, május 25-én az Esti Showder felvételén vehetsz részt, ha péntekig jelentkezel a due@due.hu e-mail címünkön. Figyelem! A résztvevők száma korlátozott, a helyeket a jelentkezések sorrendjében biztosítjuk.

Új DUE Médiakönyv jelent meg

Új DUE Médiakönyv jelent megA Civil Kommunikációs Akadémia képzéssorozatának keretében újabb szakkönyv kiadására nyílt lehetősége a DUE-nak. Az új könyvet, „Az újságkészítés műhelytitkai – nyomtatott és online kiadványok”-at az Akadémia zárókonferenciáján mutattuk be.

Civilek - idén utoljára

Civilek - idén utoljáraA Civil Kommunikációs Akadémia 2011. május 6-án, a Millenárison megtartotta a képzéssorozat záró konferenciáját. A fő téma a kommunikációs nehézségek és sikerek a civilek világában, tapasztalatcsere volt.

Első 1 2 3 182 183 184 185 186 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság