Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Esti Showder sportolókkal és csillagokkal

Esti Showder sportolókkal és csillagokkalAz Esti Showder május 25-i felvételén vett részt a DUE Médiahálózat különítménye. Azt ugyan nem tudtuk meg, ki Oroszlán Szonja férje, de azt igen, hogy itt vannak a leghatékonyabb közönséghangolók. Ha minden igaz, a jövő héten benne leszünk a tévében!

Petőfi és Kossuth szelleme a táborban

Petőfi és Kossuth szelleme a táborbanA Magyar Rádió reformjáról tartott beszélgetést vasárnap este a táborban a közrádió alelnöke, Szayly József, akit a moderátor, Balázs Géza mellett a táborlakók is faggathattak a Petőfi, a Kossuth és a Bartók rádió nagy vitákat kavaró átalakításáról.

Világrekorder rádiósok a DUE táborban!

Világrekorder rádiósok a DUE táborban!A Radiocafé 98.6 két munkatársa, Tóth Betti és (a tv2 Megasztár című műsorából is ismert) Bella Levente is vendégünk lesz a DUE július 5-én kezdődő balatonfenyvesi médiatáborában.

Minőségi bulvárt nem könnyű csinálni!

Minőségi bulvárt nem könnyű csinálni!Kezeljétek helyén a bulvárt! Ez volt a legfőbb tanulsága H. Tóth Hajnalka, a Parti Képesek, és Varga G. Gábor, a pRiviéra csoportvezetőinek hétfő délelőtti előadásán, amely a "Bulvárújságírás, sztárdömping" címet viselte.

Kopjás Fanni a Tábor Embere

Kopjás Fanni a Tábor EmbereKopjás Fanni, a The Hangemberz tagja (képünkön) lett a Tábor embere 2007-ben a DUE XXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborában.

Ember-e még az újságíró?

Ember-e még az újságíró?"Ember-e még az újságíró?" címmel a sajtómunkások társadalmi megítéléséről és a szakma erkölcsi dilemmáiról tartott előadást a táborban Herczeg Zsolt.

Ez volt a visszatérések tábora

Ez volt a visszatérések táboraHatvanhét fiatal és húsz újságíró töltött el tizenegy munkás nappalt és tíz nem kevésbé dolgos éjszakát a DUE 2007-es, XXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborában, Balatonfenyvesen. Herczeg Zsolt tudósítása.

Megkezdődött a tábor

Megkezdődött a táborJó hangulatban és jó időben kezdődött meg a DUE XXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktábora Balatonfenyvesen. Kecskés István táborvezető, a DUE elnöke megnyitójában ismertette a tábor rendjét, valamint bemutatta a tábor húsz fős, gyakorló újságírókból és médiaszakemberekből álló vezetőségét.

Elméleti tűzoltás

Elméleti tűzoltásBalatonboglárra látogatott a DUE-tábor javarésze hétfőn. Katasztrófavédelmi napunk keretében a település köztestületi tűzoltósága látta vendégül a forgatócsoporttal, riporterekkel és fotósokkal érkező csapatot.

Antikrónikával tarolt a The Hangemberz

Antikrónikával tarolt a The HangemberzAntikrónikával tarolt a The Hangemberz Általános derültségre antikrónikát készített csütörtökön a The Hangemberz névre hallgató újságíró és rádiós csoport.

Lezárult a jelentkezés a médiatáborba

Lezárult a jelentkezés a médiatáborbaLezárult a jelenetkezés a DUE idei Médiatáborába. Mind a szervezők, mind a résztvevők lelkesen készülődnek a július 8-án kezdődő eseményre. Hogy pontosan kik lesznek ott, megtalálod a folytatásban.

Az ember

Az ember Újból gazdára talált a Tábor embere kupa. A vándordíjat az előző évekhez hasonlóan egy esti gálaműsor keretében adta át Kopjás Fanni, az előző év tábor embere.

Első 1 2 3 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság