Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Esti Showder sportolókkal és csillagokkal

Az Esti Showder május 25-i felvételén vett részt a DUE Médiahálózat különítménye. Azt ugyan nem tudtuk meg, ki Oroszlán Szonja férje, de azt igen, hogy itt vannak a leghatékonyabb közönséghangolók. Ha minden igaz, a jövő héten benne leszünk a tévében!

Mielőtt elkezdődött volna a show, jött a bemelegítő-ember, aki nem kegyelmezett senkinek: gyakorlatilag egyesével ellenőrizte, elég szépen és őszintén nevetünk-e, elég hangosan tapsolunk-e, és aki nem tudott fütyülni, azt megtanította. Így már biztos: az Esti Showdernek igazi közönsége van, a tévében hallható öröm is igazi.

Bár a felvétel természetesen sokkal hosszabb, mint amennyi a tévében lemegy belőle, mégsincs benne a nézők számára üresjárat, a technikai szünetek olyan rövidek, hogy épp szót lehet váltani a mellettünk ülővel. Minden flottul, gördülékenyen, profin megy.

Az is kiderült, hogy Fábry Sándor valójában hagyja szóhoz jutni a vendégeit, a tévében látottakkal ellentétben - mindenki elmondhatta a történeteit, még a nem olyan izgalmasakat is.

És hogy kiket láttunk? Fluor Tomit, akinek mélyértelmű dalszövegét még verselemzésnek is alávetette Fábry, majd míg Tomi énekelt, az Irigy Hónaljmirigy meglepetéscsapata állt be mellé. Trabarna hozta a dizájncenter tényleg vicces hangutánzó babáját, majd Fábry történte és viccei után jöttek sorban a vendégek: Szalai Ádám, a Mainz légiós futballistája, Buzánszky Jenő és Grosics Gyula, az Aranycsapat egykori focistái, akik nemrégiben a Nemzet Sportolója címet kapták meg, Fáy Miklós kritikus, a Csillag születik aktuális évadának egyik zsűritagja, illetve a végére maradt az egyetlen hölgyvendég, Oroszlán Szonja.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság