Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Örült rekord született

Örült rekord születettÚj rekord született kedd délután Balatonfenyvesen. Vajon hányan férnek el egy kétfős gyermekmedencében? Erre a kérdésre keresték a választ a szervezők, valamint a nézők. Az őrületes rekordról a folytatásban olvashatsz.

MInd a három

MInd a háromEzzel a gondolattal kezdte előadását Balázs Géza kedden délelőtt, melyet Sors Tamás távolmaradása miatt rendeztek meg ekkor. A gondolat lényegében végigkísérte az előadást. Géza rávilágított a tényre, hogy rengeteg helyen jelenik meg a három, mint mágikus szám, ahol meg nem, ott csinálunk.

A Mészáros Lázát úti derbi

A Mészáros Lázát úti derbiGyőzelmével hároméves átkot tört meg a táborlakók csapata. A csütörtöki sportnap egyik megkoronázásaképp került sor, a hagyományos Táborvezetők - Táborlakók futballmeccsre, mely akárcsak egy esztendeje fordulatos játékot és a rendes játékidő után (el) döntetlen állást hozott.

Híradó a kulisszák mögül

Híradó a kulisszák mögülRendhagyó programot szervezett Váry Gábor szakmai vezető, ugyanis Kruzslicz Dávid, a Beep TV csoportvezetője elhagyta a tábort vasárnap reggel, hogy a fővárosba utazzon és munkahelyi kötelezettségeinek tegyen eleget az RTL Klub Híradóban. Hogy mi is volt ez a program, a folytatásban kiderül.

Határfotókiállítás közelről

Határfotókiállítás közelről20 év. Ennyi telt el a határnyitás óta. Kedden este Szalay Zoltán, Táncsics- és Pulitzer Emlékdíjas fotóriporter érkezett táborunkba, hogy a húszéves apropó alkalmából rendezett, A Határnyitás 20 éve című kiállítást ismertesse saját képeivel és történeteivel.

Fotó minden áron

Fotó minden áronTüntetés, molotov-koktél és kődobálás, száguldó biciklisek, tomboló tömeg, harcias rendőrök. Ez csak néhány dolog, amivel egy fotósnak meg kell küzdeni a legjobb képekért. Smith János egy balszerencsés véletlen folytán van táborunkban, de ha már beköltözött hozzánk, fejeket is tágított.

Elvetemülten vetélkedtünk

Elvetemülten vetélkedtünkA DUE-táborokban hagyományos Érsok-Kruzslicz emlékvetélkedőn vehettek részt a táborlakók vasárnap este. A program két szervezője, Beke Dániel és Pál Zsombor nem hozott szégyent az alapítók nevére, s a várakozásoknak megfelelően őrültebbnél őrültebb feladatokat zúdítottak táborozókra!

Csúcsra törnek a vezetők

Csúcsra törnek a vezetőkA csúcsra szeretne jutni Herczeg Zsolt, táborvezető-helyettes és Turányi-Vadnay Szabolcs, szakmai vezető. A két jóbarát már régóta a ,,mászás” megszállotja, jópár csúcsot meghódítottak már közösen, most a táborban próbálkoznak.

A TV2 legnézettebb műsorát te készíted

A TV2 legnézettebb műsorát te készítedEz a felirat fogadta egy márciusi napon H. Tóth Hajnalkát munkahelyén. A Sünchannel csoportvezetője és Kruzslicz Dávid, a Beep TV első embere egy közös előadást rendeztek szerda este. Hogy miért kapta Hajni ezt a papírt, a folytatásból kiderül!

A szöveget élni kell hagyni!

A szöveget élni kell hagyni!Az idei DUE-tábor grafikus-tördelője Klebercz Kriszta tartott előadást a táborlakóknak vasárnap délelőtt a tipográfia alapjairól, a ma használt betűkészletekről, a szöveg helyes elrendezéséről, és ismertette a tördelés rövid munkafolyamatát is.

5W+H

5W+HEz a felirat már egyetlen DUE-táborozónak sem okozhat fejtörést, hiszen a többi között ezzel is megismerkedhedtünk a szombati Műfajelmélet előadáson. De mi a köze mindehhez az üvegfalnak és Velencének? A folytatásban kiderül!

Táborzárás

TáborzárásBezárja kaputi az idei Kommunikációs és Média Szaktábor. Búcsút veszünk a balatonfenyvesi táborhelyünktől és persze a régi és új barátoktól... Azért az utolsó nap is tartogat programokat.

Első 1 2 3 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság