Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Jubileumi közgyűlés volt

Jubileumi közgyűlés volt2009. május 8-án 18 órai kezdettel tartotta éves rendes és tisztújító közgyűlését a DUE Budapesten, a Millenáris Fogadóban. Kecskés István elnök megállapította, hogy a közgyűlés a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes, mivel az a 2009. május 5-re kitűzött közgyűlés pótközgyűlése.

Közgyűlési meghívó

Közgyűlési meghívóA DUE elnöksége összehívta a 20 éves DUE évi rendes (tisztújító) közgyűlését. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2009. május 5. 17.00 óra, DUE iroda (1148 Budapest, Örs vezér tere 11.) A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni.

A nyugalom tábora

A nyugalom tábora2004. július 11-én bezárta kapuit a DUE idei nyári médiatábora. Az üzenőfalra már számtalan személyes élmény felkerült, itt a részletekre kattintva összefoglalót találhattok legutóbbi kalandunkról.

Hogyan szerez információt az újságíró?

Hogyan szerez információt az újságíró?Hogyan szerez információt egy újságíró? – ez volt a témája a mai délutáni elõadásnak, amit Herczeg Zsolt, Varga G. Gábor és Kruzslicz Dávid tartott. Lencsés Zsófi tudósítása.

Start!-indul a jubileumi tábor!

Start!-indul a jubileumi tábor!Megkezdődött a DUE 25. Országos Ifjúsági Médiatábora Balatonalmádi-Káptalanfüreden. A tábornyitó és a fontosabb helyszíneket, illetve a csoportvezetőket bemutató "forgószínpad" után ki-ki kedvére választhatott magának csapatot. A végleges csoportlisták a folytatásban olvashatók!

DUE Karrierek

DUE KarrierekHárom új csoportvezető-helyettessel bővült a vezetőség csapata az idei DUE-táborban. Matisa Júlia a Presszó, Győri Hajnalka a BalaTanrádió és Pál Zsombor a Bulvárszivattyú csoportvezetőjének segítőjeként mutatkozik be ebben az évben.

A három testőr Almádiban

A három testőr AlmádibanHárom ember, akik nem egyformák, de egyformán szeretik egymást. Kecskés István, Turányi-Vadnay Szabolcs és Herczeg Zsolt barátsága nem tíz napra szól. Kecsó és TVSZ volt Zsolti és felesége esküvõi tanúja, de együtt voltak akkor is, amikor tragédiákat kellett feldolgozniuk.

A harmadik az első

A harmadik az elsőÚjításokat vezettek be a tábor szervezői az első "dolgos" napon megrendezett versenyben. Az ősduésok kíváncsian vártak, hogy lesz-e olyan feladat, amelyben használhatatlan tárgyat kell eladni. Az verseny megkezdése előtt táborvezetőségi tagokra lehetett licitálni.

Vízirendőrök horgonyoztak le a táborban

Vízirendőrök horgonyoztak le a táborbanÉrdekes előadást tartottak a vízirendőrök csütörtökön kettőtől. Először a főfeladataikról beszéltek, mint pédául a vízi mentés, az igazoltatás és rendfenntartás, télen pedig a hajók karbantartása, a jég felügyelése és a körzetben lévő rendőrőrsök segítése.

A nyugalom és profizmus tábora

A nyugalom és profizmus tábora"Tíz éve nem születtek olyan színvonalas produkciók, mint az idei táborban" - Kecskés István értékelte ezekkel a szavakkal a DUE huszonhatodik médiatáborát július 9-én Balatonfenyvesen.

Túl a műfajokon

Túl a műfajokonAz elmúlt évekkel ellentétben ezúttal nem egy előadótól, hanem a táborvezetőség több tagjától hallgathattuk meg a műfajelméleti előadást. Ez így változatosabb és izgalmasabb is volt.

Meghívó a DUE pótközgyűlésére

Meghívó a DUE pótközgyűléséreA DUE elnöksége összehívta a DUE pótközgyűlését, tekintve, hogy a rendes tanácskozás 2010. május 11-én 17 órakor nem volt érvényes, hiszen a tagság fele nem jelent meg a DUE-irodában. A pótközgyűlés időpontja: 2010. május 14. péntek, 18.00 óra, a DUE XVII. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja után.

Első 1 2 3 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság