Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Start!-indul a jubileumi tábor!

Megkezdődött a DUE 25. Országos Ifjúsági Médiatábora Balatonalmádi-Káptalanfüreden. A tábornyitó és a fontosabb helyszíneket, illetve a csoportvezetőket bemutató "forgószínpad" után ki-ki kedvére választhatott magának csapatot. A végleges csoportlisták a folytatásban olvashatók!

 

. A táborban mindenki jól van, az internetes lapszerkesztőség, a három stúdió kiválóan működik. Herczeg Zsolt tudósítása.

Nem kegyelmezett az időjárás a DUE tábor első napjának. Az eső kisebb megszakításokkal kitartóan áztatta a Káptalanfüredet, ahová az első dués táborozók már délelőtt megérkeztek. 14 órától már egyre többen regisztrálták magukat Németh Gabriellánál, miközben a hangszórókból a vezetőség zenés tájékoztató műsora szólt. A DUE-tábort az egyesület elnöke, Kecskés István nyitotta meg, ismertetve a legfontosabb szabályokat és a programot. Idén örvendetesen sok első táborozónk van! A DUE-tábor műsorai, újságjai és fotói a tábor történetében először azonnal hozzáférhetővé lesznek az egész világ számára – tájékoztatott Kecskés István. A táborvezető hozzátette, hogy az elkészült műsorokat minden táborlakó véleményezheti az kötelező esti műsorértékelésen.

 

1. Tévés csoport (Kruzslicz Dávid és Hajdú Péter csoportja)

Beke Dániel, Korpa Melinda, Kovács Márk, Kupás Gábor, Lancz Alexandra, Lukács Dalma, Meleg Gábor, Mészár Kata, Szabó Anikó, Szűcs György, Tuska István.

 

2. BalaTanrádió (Herczeg Zsolt és Győri Hajnalka csoportja)

Boros Ildikó, Fekete Zsuzsanna, Gyapjas Mátyás, Habók Lilla, Juhász Ilona, Mavrák Katalin, Móricz Boglárka, Nardai Alexandra, Tóth Enikő, Walde Tímea.

 

3. Bulvár csoport (Varga G. Gábor és Pál Zsombor csoportja)

Baji Andrea, Bereczki Annamária, Győri Sipos Adrienn, Kovács Georgina, Kovács Patrik, Kun Gellért, Lencsés Zsófi, Lukácsy Anna, Papp Daniela, Prandóczki Ildikó, Szabó Enikő,

Szurdi Judit.

4. Presszó - (H. Tóth Hajni és Matisa Juca csoportja)

Bódi Nikolett, Deutsch Zsófia, Hompok Melinda, Koczó Kata, Molnár Anett, Nagy Miklós, Papp-Kuster Ádám, Radovits Ádám, Szabó Renáta, Szilágyi Magdolna, Varga Attila, Váry Dániel.

 

5. Nevetlen Sómen (Kiss Gábor és Érsok Zoltán csoportja)

Balla Máté, Csató Márton, Denke Dániel, Jeney Balázs, Miklay Dénes, Móricz Rebeka Virág, Szabó Márta, Takács Tímea.

 

6. Fotós Csoport (Kecskeméti Dávid csoportja)

Csala Benjámin, Kiss Dániel, Koczó Matyi, Lé Marcell, Szűcs Zsuzsa.

 

(Ha valaki esetleg kimaradt, pótoljuk. - a szerk.)

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság