Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A segítségnyújtás pszichológiája

A segítségnyújtás pszichológiája2010. január 13-án délelőtt a 12. kerületi Barabás Villába, Barabás Miklós festőművész gyönyörűen felújított és kibővített egykori otthonába invitáltunk civil szervezeteket.

Facebook, iWiW vagy Twitter?

Facebook, iWiW vagy Twitter?A Civil Kommunikációs Akadémia 2010. január 20-i képzésén a közösségi oldalakról és a közösségépítés művészetéről Borek András, a nyílt forráskódú közösségépítés „atyja” tartott előadást.

Révbe ért a Kommunikációs Akadémia

Révbe ért a Kommunikációs AkadémiaTöbb tucat civil szervezet - köztük olyan nagyok, mint az Amnesty International - munkatársainak tartottak ingyenes kommunikációs tréninget a DUE Médiahálózat szakemberei 2010. április 23-25-én Szántódon.

Tréninggel folytatódik a Civil Kommunikációs Akadémia

Tréninggel folytatódik a Civil Kommunikációs AkadémiaHárom napos, ingyenes gyakorlati tréninget szervez a DUE civil szervezeteknek 2010. április 23-25-én Szántódon. A résztvevők 5-6 fős csoportokban sajátíthatják el az alapvető kommunikációs formákat.

Egerben tanácskozott a DUE

Egerben tanácskozott a DUEA Civil Kommunikációs Akadémia első előadássorozatának és egy sajtónyelvi konferenciának adott otthont Eger 2009. november 20-22. között az Eszterházy Károly Főiskola és a DUE Médiahálózat szervezésében.

Civileket a pályára!

Civileket a pályára!Civil szervezetek munkatársainak szervez ingyenes képzést a DUE. Hogyan viselkedjünk, levelezzünk, írjunk, beszéljünk? Hogyan „adjuk el” magunkat és az ügyünket?

Bőkezű volt a DUE-Mikulás

Bőkezű volt a DUE-MikulásMeghitt és családias hangulatban telt a 2005. évi DUE karácsony. Aki a tagok közül december 16-án ellátogatott a Buena Vista étterembe, nem mehetett haza ajándék nélkül, ugyanis a belépőket egy igazi piros ruhás télapó fogadta, szaloncukrot osztogatva.

Pincében és sapkában karácsonyoztunk

Pincében és sapkában karácsonyoztunkAktivistákat jutalmaztunk, pályázati díjakat adtunk át, megköszöntük támogatóink segítségét és felidéztük 2007 legjobb DUE-s pillanatait az egyesület december hetedikei karácsonyi ünnepségén. A budapesti Buena Vista étteremben több tucat DUE-s gyűlt össze, akiket saját Mikulásunk ajándékozott meg.

Tatuval és kígyóval karácsonyoztunk

Tatuval és kígyóval karácsonyoztunkCipőpertlit, a kígyót és Fürgét, a tatut is vendégül láttuk a DUE karácsonyi ünnepségén, amelyet 2009. december 18-án este rendeztünk meg a Fővárosi Állat- és Növénykert Barlangtermében. Az egyesület új tiszteletbeli tagja Kuti Sándor lett.

Közgyűlést tartott a DUE

Közgyűlést tartott a DUEKözgyűlést tartott 2007. október 11-én a Diák-és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete a szervezet budapesti irodájában. A napirendi pontokat Kecskés István elnök ismertette.

Sikeres közgyűlést tartottunk

Sikeres közgyűlést tartottunk Október 16-án 18 órai kezdettel tartotta meg éves rendes közgyűlését a DUE. Kecskés István megállapította, hogy a közgyűlés a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes, mivel az a 2008. október 14-ére kitűzött közgyűlés pótközgyűlése

Továbbra is ott leszünk mindenhol

Továbbra is ott leszünk mindenholA DUE 2010. május 14-én pénteken a Millenáris Parkban tartotta meg évi rendes közgyűlését, amely a 2010. május 11-én 17 órára kitűzött közgyűlés határozatképtelensége miatt megismételt rendezvénye volt.

Első 1 2 3 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság